Da u pravu si.Jeste to mesavina,garantovano.To mi nije palo napamet.Ali u tom slucaju to
uopste nije strasno.Jer mi potrosnju goriva nije nista povecalo i sa tim sam prezadovoljan.Ma gori kao upaljac.Ja sam se zabrinuo da mozda ona ima neko ulje u sebi za podmazivanje pa da ono ne curi.A posto je to ulje iz mesavine,onda to uopste nije problem,jer kao sto rece toliko ga malo izlazi da je to skoro neprimetno,a i ne remeti ovako nista.
Nisam probao s tri dizne.Jer sam ovaj pasulj radio sa topom pa me mrzelo da za jednu kantu menjam i prljam tu sipku kod luka.Po meni ona sa tri dizne je dobra kada su biljke sklopile,tj.kada je veci sklop,a za redje stvari cinimi se da je top bolji.Kada bude pasulj poodrasto onda cu probati sa tri.
A jes,to crevo sto se navrce na tank malo zeznuto.Mene je 2 puta okupalo noge.Odvrnulo se,kako kazes zbog mahanja rukom,i dok sam se ja snasao ono mi solidno okupalo noge.Al sam ga posle dotegao,tj.posle drugog puta i nisam do kraja imao problema.Ali i ovo sa klipom i sa ovim su bas sitnice,tako da ne remete moje odusevljenje nimalo.S vremena na vreme i pre svakog prskanja se malo pogleda dal se sto odvrnulo i sl. sto spada u uobicajene poslove i to je to.
Nego desila mi se jedna onako zanimljiva stvar,nisam pomenuo juce,ali sam brzo odreagovao pa nije imalo posledica.Onaj metalni deo sajle za gas sto ulazi do rucice kojom se gas oduzima ili dodaje,mi se neznam kako izvukao malo iz lezista(verovatno sam ga nekako zakacio rukom,a nisam primetio),pa posto sam kantu stavio na ledja,a nisam upalio,brat mi upali tako(radili smo to u pasulju,mada necu vise)ona malo kao podivlja,tj.radi ne na leru vec sa solidnim gasom,malo ispod pola.Ja se malo uplasio,pogledao onaj deo gde je gas na samom motoru i vidim da nece da vrati nazad do granicnika.Ja pomislio da se nesto sje....alo.Kada sam posle malo bolje pogledao,vidim da se kod pomenute rucice sajla malo izvukla i zbog toga napravila povecani ler gas.Ja samo vratim to u leziste i ona onda proradi normalno.Tako da i oko te sitnice treba da se neki put povede racuna,jer u prskanju,zbog brzine i mahanja tamo vamo,moze da se desi da se sajla zakaci i onaj zadnji njen deo izvuce.Tako daje treba pazljivo pogledati pre paljenja.
Jbg.ja imam te srece oduvek,da svaka i najsitnija nezgoda koja moze da se desi oko necega ,meni se desi,tako da je to vremenom postala standardna procedura i skoro navika da se nadam da moze nesto da iskrsne,al sta ces.
Nego,mislim se nesto,puno puta sam kretao sa bildovanjem,pa prekidao,al cinimi se da ova kanta zamenjuje tegove odlicno.Pa je i bilderima toplo preporucujem.Hahaha
Mala sala,Pozdrav i hvala na odgovoru