Колико ти, у просеку, треба времена по воћки?bićeš prezadovoljan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колико ти, у просеку, треба времена по воћки?bićeš prezadovoljan
У бре! Па то је велика потрошња и времена и хемије.oko 4 metra, produvam ko ništa čas posla, 11 komada sa jednom punom tj 25 litara okupah skroz, ni 25 sekundi po stablu.
У бре! Па то је велика потрошња и времена и хемије.
Па не ради се о томе "колико желиш окупати вочку" него колико то кошта (25 : 11 = 2,27 л.)Aj si ga i ti preterao...kako može biti potrošnja "vremena" kad te prskalice brzo isteraju tečnost! Sve zavisi kako naštelaš, i koliko želiš okupati vočku...
Pošto imam 14-ku umešaću se nepozvanOktopod
Razmisljam da uzmem DM25 pa me zanima da li sa njom mogu da se prskaju jagode. Pitam zbog toga sto vidim na snimku da jako bije mlaz. Da li moze da se smanji jacina mlaza.
Azlatko, uputstvo kaže da prvo paljenje treba da radi oko pola sata na ler gasu čini mi se, ali u tanku moraš imati vode dok radi, verovatno se pumpa pregreva ako vode nema tako da vodi računa! Proveri i kad dodaš malo gas da krene tečnost da li su ti svi spojevi gumenih creva dovoljno dotegnuta.
Ne znam koji tačno beše odnos mešavine, nešto valjda 0.4 na litar, uglavnom ta merica što ide uz nju tačno nema taj podeok koji treba, to mi je bilo malo smešno...
Uputstvo isto tako kaže da nakon korištenja treba da radi minut dva na ler gasu, e sad posle korištenja je prazna, pa ne bi bilo loše dodati malo vode, ionako je dobro da se ispere
Imaš na plastičnom poklopcu sa strane gde se povlači da se pali ručicu za sauh, na gore je zatvoren i tako pališ kad je hladnije vreme a možda i to prvo paljenje i odmah vratiš na otvoren, naravno dodaj malo gasa.
Treba da vodiš računa i kad je pališ, kad cimneš uže, nemoj da ga pustiš nego ga polako vrati!
Meni se dešavalo prvo korišćenje da dobije neku knedlu pa sam se bojao da nešto ne valja, vidi se to i na snimku, kao da izgubi gas, međutim to se desilo 2, 3 puta i više nikad, posle toga sam izduvao 5 komada i nije se desilo
U pravu si oktopodea ta poluga pored gasa ne služi za jačinu ventilatora, već za podešavanje klapne na koju se stavi rupičasti poklopac kad se želi razbacivati veštačko đubrivo, đubrivo se sipa u tank, stavi se to rupičasto a onda se polugom bira ugao klapne odnosno količina đubriva u sekundi