Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nzm kako i zašto, ali na DM-14 je pukla karika, sutra idem da kupim novu, zamenim, čini mi se da nema nikakvih većiš oštećenja.
Vredi još kako, vidiš na snimku, može da štrca usko a može i široko, ovo gde prskam u vis ide oko 6 metara, a kažem ti bilo je i vetra što se vidi, tako da neka moja slobodna procena je da možeš komotno da staviš na malo uže da bije i da rokaš 8 metara, možda i više Ja sam lično oduševljen, DM-14 ne nabija toliki pritisak, ovde je pritisak 30 bara, može i pritisak da se šteluje manji veći, ja sa DM-14 nisam nikako mogao preko 5 metara uvis da bacim a promenili smo i dihtung, i silikonisali ono mesto, i čekao 2 minuta da nabije pritisak pa prskao...ma ne može da se poredi!
Dovljno je smanjiti gas na ler, i tečnost prestaje izlaziti, dok se ode do sledećeg stabla!
pozzz joe!
Imam 14-ku i moje iskustvo je da za voće nije.razlika svakako postoji jer je jedno prskalica a drugo atomizer... pa kako kome odgovara. Nijedan novi zasad se ne podize da bude 5-6 metra visok tako da je za guzci sklop i nove zasade 14ka po meni bolji izbor
Kako si posumnjao, da nešto neštima...kakvi su bili simptomi, zbog čega si odlučio otvoriti motor?