Pozdrav svima!
Ima moj komšija ovu moravinu prskalicu.
E sad, neznam baš nešto puno o njima, ali mogu reći nekoliko reči.
Kupili su ga kao malo korišten(dugo je stajao oko 10god), i kad su hteli da probaju kod kuće, nit prska, nit gura, a piša pumpa na sve strane. Motor i rezervoar sve ok!
Kad su otvorili pumpu, sve neke gumice, membrane ispucale i pokidane...kupili sve to novo, sklopili i od onda (5god) nikakvih problema nisu imali sa njime.
Ja kad gledam sa strane, mogu reći da lepo prska, lepo se šteluje i mlaz , baca visoko...ama baš fino odrađuje posao.
Nego vidim da uvek dvoje rade, kolega gura i šteluje nešto oko pumpe i obrtaja motora, a otac samo prska...e sad ja nisam probao gurati, al vidim da on relativno lako gura jer im je zatravljen red između redova(a i ima ga 110-120kg, visina 185cm, a slobodno vreme provodi u teretanu),,, al neznam kako bi išlo kod tebe, kad obrađuješ zemlju i između redova...
Uglavnom nije loša...
DM14 nemože da mu prismrdi, što se tiče visine prskanja, jer ovaj ko od šale baci 10metra ako se tako našteluje na izduvnu diznu.
Jedan drugi ortak ima isto moravu, i on sve nabaci na prikolicu kultivatora...jedan tera, a drugi prska
Ovaj leđni, zvani "strauss"...bem li ga, prvi put čujem...a izgleda da je to slično kao ova naša šklj klasa
A ovaj DM 14 - polovni novi...
dobro me nasmejao...cena je povoljna
pozzz joe!