Ali onda ne može više nikad da se skine? Mada i nema neke potrebe
Evo dobio sam ove prve kontakte, Batajnički Drum kod Coca Cole, nemaju samo dihtung, prodalo se ali je cela ta međuploča 350 dinara
da ne razmišljam, idem da kupim
Budžio bih ja možda i silikon, ali je prskalica komšijina a često je zajmim pa osećam grižu savesti a i da se odužim pošteno
Jedino što ću više vremena i benzina da potrošim do tamo i nazad nego cena ploče, al dobro...
---------- Poruka napisana 18-11-11 u 10:18 ---------- Prethodna poruka je 17-11-11 at 09:26 ----------
Kolega servis imate u Beogradu.
kontakt telefon:
Goran Vučić
(063) 668 203
Miloš Janković
(063) 414 833
Duško Mićanović
Evo iskustva...
Na 668-203 se niko ne javlja danima.
Na 414833 se javio čovek, reče mi da rade do 15h, ja se uputim videvši da stižem knap, ipak sam na drugom kraju grada.
Kaže to ti je na Batajničkom drumu, kod Coca Cole, broj 356.
Ja dođem u 14:50h kod Coca Cole, vidim broj neki mali, manje od 200, ali parna strana sa te strane, zovem čoveka da mi objasni, on se javi sa "halo", ja pitam "komšija gde vam je radnja ne vidim", on spusti slušalicu...Nastavim ja dalje pravo, kontam imam broj, 356, zovem-zvoni do kraja, zovem-zvoni do kraja, i tako 5 puta, u 15:00, nije dostupan!!! Sramota!!!
Pritom vozeći dođem do broja 320 i odjednom posle toga kreće broj 280 pa ne da raste nego da opada
I tako uđem u Batajnicu...vidim da sam se džabe vozio, okrenem se nazad i polako, barem da nađem radnju...nisam uspeo.
Zovem komšiju jednog, kaže video je on znak Vilager jednom, ali uvučeno kao u nekom dvorištu, sa LEVE strane ka Batajnici...pa to su neparni brojevi??
Koja neozbiljnost, ne verujem. Ispada da sam ja bio prekoputa radnje kad mi je spustio slušalicu i nije se više javljao da bi u 15:00 ugasio mobilni. Jutros u 7:55 sam dobo SMS da je dostupan.
Da mi nije muka, ne bih nikad više otišao tamo a Vilager sad sigurno ne bih nikad kupio. Ionako ova DM-14 jedva baca 3 metra u vis.
---------- Poruka napisana 21-11-11 u 17:20 ---------- Prethodna poruka je 18-11-11 at 10:18 ----------
Saga se nastavlja
Prvo radnju je jako teško naći, mala nevidljiva u dvorištu, znaka nema na putu nego na samoj radnji.
Kad se ide iz grada ka Batajnici, veze nema ni sa Coca Colom ni ničim, to je još 5 km ka Batajnici, sa leve strane, prvo ide velika zgrada Agacija piše, pa još stotinak metara Domel, e tu ti skreni na parking pa gledaj inače prolete..
Drugo, kad sam stigao, kaže e al ne prodajemo mi komplet taj panel sa dihtungom već posebno. Prvo mi je bio rekao panel sa sve dihtungom 350 dinara. Onda mi kaže panel je 450 dinara a dihtung 280. OK pomislih, daj dihtung samo - to bi bilo 314 dinara
Treće, taj dihtunh uopšte ne liči na ovaj moj, moj je kao traka krivudava koja se utiskuje u kanalić, ovaj je kao pljojka koja se navlači preko spoljnje ivice panela, kao sa joekiki-jevih slika. Cenim da će da paše, nema šta.