TheBigBang
Banned
Miloše, očisti Inbox, prebukiran siDobro shvaceno...Zvanicno vasar u Rumi odrzava se svakog treceg u mesecu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miloše, očisti Inbox, prebukiran siDobro shvaceno...Zvanicno vasar u Rumi odrzava se svakog treceg u mesecu...
Ociscen Inbox!Miloše, očisti Inbox, prebukiran si![]()
dajte neke zanimacije ide li posao ili stoji zbog kojekakvih problema?? daleko billo Nisu obavezne bas trayalke ali vec su bile na frezi takve,pa reko da ne menjam.Iskreno,mislim da ih cak I nema u BG-u.jel moraju bas trajalke. neznam u BG. ali jedino predstavnistvo trajala da nadjes. honda kod mene radi skoro svaki dan sa prikolicom .neku obalu krcim u stricevoj njivi sto sam uzeo da radim pa za nju posla koliko volis. od prevoza alata , drva do betonskih kolaca i bodljikave zice koje vadim . skidam joj kapu koliko povuce to malo cudo
Бем ли га, неки мини комбајни, џакароши. Украјински жање 12а на сат и кошта око 3500€ а кинсеки око 10а и цена је иста само у $.Sta je bre ovo za sta sluzi?