Motokultivatori - opšta tema

imala je dugo u oglasima od imt nova 2007god za700e kardanka
images.jpg

- - - - - - - - - -

download-2.jpg

neverovatno je koliko prikljucaka postoji ali vecina je preskupa za nase dzepove. malo maste i napravis jedan prost skupljac. ako si video na traktorima vecinom u planinskim predelima sto sa tim prikljuckom nose naviljke sena. sa time i skupljaju samo voznjom u rikverc. sad nisam u tom kraju pa bi ti slikao jedan koji zgodno napravis i u rikverc skupljas na kamarice. slicno vilama

Pozdrav svima.Mozeli mi neko pomoci kako da malo dotegnem kocnice na prikolici IMT 509.Prikolica je originalna,kardanka.

sto dotezes jel ti zub neulapa na pedali? imas li ispod sanduka do dobosa na krajevima sajli matice m8 zavij par krugova pa probaj al obe strane.

sto dotezes jel ti zub neulapa na pedali? imas li ispod sanduka do dobosa na krajevima sajli matice m8 zavij par krugova pa probaj al obe strane.

Ma sve je u redu jednostavno slabo koci,a ja sam malo u brdovitim krajevima .Mada I taj zub kad stisnem pedalu do kraja I zub zakacim na zadnju rezu,freza se I dalje krece na maloj nizbrdici.Znaci samo da dotegnem te dve matice?

probaj dotegnuti na maticama ali najverovatnije ces morati da nalepis obloge pakni i da proveris dal se nisu zajele kod ekscentra ili ekscentar dal nije dobio lufta na biksni.ako je fakova prikolica ima aluminijumske paknove koji hoce popucati zbog toga. ali mogu se preraditi u dosta jace

Postoji li neki vašar,pijaca,gde ljudi iznose konkretno priključke za IMT506? Isplatilo bi mi se da navratim i pazarim špartač,sejalicu,tegove za IMT506,jer preprodavci po oglasima upravo to i rade,stim što svoje usluge naplaćuju duplo skuplje,pa tako,recimo,za velike komplet točkove,da su u dobrom stanju,treba izdvojiti od 80-100e,a ja takve točkove,u malte ne fabričkom stanju našao za 4000din.

Gde se održavaju ti pijačni dani i kojim danima?Čuo sam u Rumi da ima tako nešto,ali ne znam detalje,tj. gde tačno,kojim danima i da li postoji ovo što konkretno meni treba..

Postoji li neki vašar,pijaca,gde ljudi iznose konkretno priključke za IMT506? Isplatilo bi mi se da navratim i pazarim špartač,sejalicu,tegove za IMT506,jer preprodavci po oglasima upravo to i rade,stim što svoje usluge naplaćuju duplo skuplje,pa tako,recimo,za velike komplet točkove,da su u dobrom stanju,treba izdvojiti od 80-100e,a ja takve točkove,u malte ne fabričkom stanju našao za 4000din.

Gde se održavaju ti pijačni dani i kojim danima?Čuo sam u Rumi da ima tako nešto,ali ne znam detalje,tj. gde tačno,kojim danima i da li postoji ovo što konkretno meni treba..
Otici u Rumu na vasar ali pre na dan ujutru to jest drugog u mesecu ali sto ranije (u svitanje). Ima tamo sve to sto ste nabrojali. Mozete vi otici i na dan vasara 3 ali tada imate priliku kupiti od preprodavaca jer oni pre na dan pazare...

Znači li to da se vašar (tj. pijačni dan)održava samo svakog 2. (drugog) u mesecu?To jest,svakog 3. (trećeg),jer 2. (drugog) treba doći rano,da bi se kupilo po ceni od prodavaca iz prve ruke,a ne sledeći dan 3. (trećeg) od preprodavaca?Da li sam dobro shvatio?

Hvala ti puno na informaciji. Iskreno,ne ulaže mi se više u IMT506,jer planiram da uzmem jači traktor,a sa IMT506 mogu da se završe neki manji poslovi,uz puno rada i napora,ako uz to dodamo i potrošnju goriva,definitivno ulagati u IMT506 je bacanje novca.Zbog toga gledam,do daljnjeg,dok ne kupim jaču mašinu,da izbegnem bar preprodavce.
Evo čist primer:
Plug za IMT506 preprodavci prodaju od 80-120e.
Plug za TomuVinković(jednobrazni)se prodaje po istoj ceni(80-120e).

Znači li to da se vašar (tj. pijačni dan)održava samo svakog 2. (drugog) u mesecu?To jest,svakog 3. (trećeg),jer 2. (drugog) treba doći rano,da bi se kupilo po ceni od prodavaca iz prve ruke,a ne sledeći dan 3. (trećeg) od preprodavaca?Da li sam dobro shvatio?

Hvala ti puno na informaciji. Iskreno,ne ulaže mi se više u IMT506,jer planiram da uzmem jači traktor,a sa IMT506 mogu da se završe neki manji poslovi,uz puno rada i napora,ako uz to dodamo i potrošnju goriva,definitivno ulagati u IMT506 je bacanje novca.Zbog toga gledam,do daljnjeg,dok ne kupim jaču mašinu,da izbegnem bar preprodavce.
Evo čist primer:
Plug za IMT506 preprodavci prodaju od 80-120e.
Plug za TomuVinković(jednobrazni)se prodaje po istoj ceni(80-120e).
Dobro shvaceno...Zvanicno vasar u Rumi odrzava se svakog treceg u mesecu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh