TheBigBang
Banned
Miloše, očisti Inbox, prebukiran siDobro shvaceno...Zvanicno vasar u Rumi odrzava se svakog treceg u mesecu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miloše, očisti Inbox, prebukiran siDobro shvaceno...Zvanicno vasar u Rumi odrzava se svakog treceg u mesecu...
Ociscen Inbox!Miloše, očisti Inbox, prebukiran si
Nisu obavezne bas trayalke ali vec su bile na frezi takve,pa reko da ne menjam.Iskreno,mislim da ih cak I nema u BG-u.jel moraju bas trajalke. neznam u BG. ali jedino predstavnistvo trajala da nadjes. honda kod mene radi skoro svaki dan sa prikolicom .neku obalu krcim u stricevoj njivi sto sam uzeo da radim pa za nju posla koliko volis. od prevoza alata , drva do betonskih kolaca i bodljikave zice koje vadim . skidam joj kapu koliko povuce to malo cudo
Бем ли га, неки мини комбајни, џакароши. Украјински жање 12а на сат и кошта око 3500€ а кинсеки око 10а и цена је иста само у $.Sta je bre ovo za sta sluzi?