karburator planiram da remontujem totalno, pazaricu novi plovak, iglicu i diznu na jesen kad ga rastavim i verovatno oterati kod ovog coveka koji mi je vec radio oko kulivatora, posto je rekao da sa ovim starim delovima ne moze puno da uradi posto su dosta propali, videcu kako ce se tada ponasati. dosla je milicija kad sam ih zvao, malo su se promuvali naokolo bez ikakvog fotografisanja ili pisanija, setali se par minuta ukrug i otisli uz komentar da ljudima svaki dan nesto nestaje. Ja sam posle toga bio bas uporan i odlazio redovno u stanicu da se rapitujem, pogotovo kad sam video da ce ove godine biti jako puno sljiva ali jasno su mi pokazali da im ne dosadjujem vise, ako oni kazu da rade na tome kako da ja to proverim? nikako! sto se malja tice, veruj mi i ja bi rado vozio neki 509 ili tako nesto bez problema, nebi mi tesko palo,samo bi se tada uvezao lancem oko tocka i spavao u garazi, sto mi opet ne garantuje da mi nece odseci nogu i odneti kultivator. ovo je bilo kompromisno resenje taman tolika suma da me ne otera do prosjackog stapa a masina dovoljna za posao koji radim pa makar morao da trpim sve njene kaprice i nedostatke, a kako citam ovde sa time se moze izaci na kraj uz dosta strpljenja, malo znanja i par casica rakije pa cu ipak probati.