Sapatnik
Član
Вероватно за виноград или земљу у којој има камена.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne , nisam...Dobrodole dali si promenio i semeringe na osovini za motičice?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
"Weima".Kakva su vam iskustva sa Wema kultivatorima?
Када је прикључена коса Мута иде у напред и тада има избор између I i II брзине.Универзал/косачица су са точковима 8х4 и прилично је брза. Оно, таман за кошење. па бираш између двије радне брзине зависно од густине траве. Код нас у селу су биле јако заступљене и не сјећам се да је ико имао неку другу до послије рата кад су добијали имт 506 и 507 кроз донације.
Чак и сад кад се прешло на рад тракторима мута је јако честа, нови мотор умјесто ЛА300 и оплети. За брдо и мале парцеле је још увијек тражена роба.
Која је ознака мотора?Ја сам на своју набацио кохлер бензинац прошле године, качио сам слике на некој од претходних страна. Одушевљен сам мотором, није претежак мале вибрације и пали на први потез ужета. Пар сати сам је користио за чишћење снијега са ралицом и чини ми се да ни потрошња није нешто велика. Дизел ми није био опција, иако многи хвале оне копије јанмара л70 и л100.