Motokultivatori - opšta tema

Prodavali su nekad neki zagrtac za krompir, ali nisam imao prilike da cujem kako to radi u praksi. Ne mislim na onaj sto sve radi u jednom prolazu.

Укуцај горе у претраживач хонда ф 600, избациће све теме где је спомињана. Па читаш редом.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Kakva je za rad, rukovanje freziranje, prevoz tereta?Da li se lako kvari, ima li majstora za nju ako nešto otkaže? Imam povoljnu ponudu da je kupim zato pitam kakva je mašina. Hvala unapred.

Mašina kao mašina je odlična, kvalitetno izrađena, i nema nikakvih sklonosti za kvarenje.
Dobra za transport i freziranje. Ima opciju za vučnu frezu i motike koje idu umesto točkova.
Ima nezavisno isključivanje levog i desnog točka, pa to olakšava upravljanje pri vožnji prikolice ili pri košenju. To su ti one poluge na ručkama.
Održavanje možeš sam raditi, jer se svodi na zamenu ulja u motoru, zamenu/čišćenje filtera vazduha i povremeno zamenu potrošenog kaiša kvačila.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Honda je stvarno dobar izbor. Mene podseca na nekog poluteskasa koji se bori u teskoj kategoriji. Manjak tezine i snage nadoknadjuje lako upravljivoscu, multiprakticnoscu i jednostavnoscu. Imam ih unazad 20 ak godina i sve najbolje. Jedino su malo lake za ozbiljniji transport ali se to nadoknadi tegovima ili vecim motorom

Neee....😂
Obećajte da se nećete (puno) smejati ? 😁
Biću (kao i obično) u potpunosti iskren...😀
Zagrtao sam nekada, opet zagrtačem, ali sam to napustio, da ne dužim priču, sada jednostavno stavim ruke na leđa, i polako NOGAMA (u čizmama) zagrćem !!!! 😂
Malo leva, malo desna noga, malo nagazim , i zagrnuto !!! 😅😙
moze i tako da se zatrpa al bi trbalo zagrnuti napraviti banke....

Nazad
Vrh