Motokultivatori - opšta tema

Sa motokultivatorom bih da isfreziram bastu, da napravim kanal za krompir i da kosim vocnjak.
Онда ти је од истог произвођача овај довољан: http://www.labinprogres.hr/products/mondial-greeny-mini/?lang=en

ovo je moja honda sa vecim motorom. odlicno me sluzi godinama i moze cuda da povuce. Sa originalnim motorom je ipak bila laksa i osetno manje je mogla povuci... Bilo je malo cimanja kada sam ugradjivao ovaj motor ali se isplatilo

Poslednja izmena:
Pozdrav društvo.
Da li možda neko ima da mi proda ili pozajmi da odlijem ručke kočnica od velikog Labina i poluge što idu neposredno iznad kočionih pojasa .....
Okolina Kikinde je u pitanju.
Hvala unapred,bio bih jako zahvalan,naime potrebno je registrovati makinu a ukrali su ručke i poluge kočnica.

Након дуго година чекања дошло на ред да се мута врати у погон. Стари мотор LA300 је отишао у вјечна ловишта (пукла клипњача и пробила блок) па се тражила замјена.

Прије петнаестак дана случајно нађем новијег бензинца за мале паре и пала куповина.
Јуче растурање и дијагностика шта све треба замијенити (сајле, манжетне, једна ламела, сва уља), данас монтажа и ватра што би рекао ловац Лука. :osmeh:

f1328765be6f60370466f08b8691d930.jpg

Остаје за наредну сезону претрести косачицу, а прије тога направити ралицу за снијег. Годинама га нема, а индијанци само скупљају дрва, можда ове година изненади. :osmeh:

Е ово је комбинација... Невероватно како ово мало кише што пада сваки други дан направи од земље. Пауза недељу дана...
37d22cbf3b61bf3abb9d8a7cc3734eb6.jpg

Imam problem sa imt 509 kod freziranja freza se sama isključuje poluga za uiključivanje se sama vrati ujedno mi na tom dijelu prilikom krištenja freze gubi ulje da li je neko od članova imao slično iskustvo i kako je riješio problem.

Nazad
Vrh