Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo sta kaze kod mene :Problem mi je jer ne znam duzinu, kad bih ja znao koja je lako bih je kupio ili neko od oprugara napravio. Videcu sta ce da kaze kolega kadliscepadne pa cemo da vidimo. Hvala u svakom slucaju.
Poverio sam jos jednom service manual za briggs , imaju jedno 50 razlicitih kontrola gasa ,pa sam ih promasio sinoc izvinjavam se . deluje mi da je za tvoju masinu tako mi ove uske deluju i po broju motora (110000). Nazalost duzina nema nigde opisanih ali iskopah ovo:I na kraju sam narucio oprugu 67,7 koja bi trebalo da je to to, mereci sublerom. Kada mi stigne i ugradim javicu iskustvo.
Kao privremeno radice ali nije dobro kad naidjes na opterecenje motor nece sam dodati malo gas ili kad ga naglo rasteretis dobice turazu. tako inace prepravljaju motore za karting ali i ne samo. Dobro je sto ti lepo reaguje tako na gas znaci da ti karb ok.
Napravio sam modifikaciju i radi savrseno. Od tihog rada obrtaja na leru do jaceg gasa. Umesto opruge stavio zicu. Da li sme kao privremeno resenje da radi ovako dok ne nabavim oprugu?
Multiplikator i reduktor su dve različite stvari, prestanite to da mešate.Da to je multiplikator za bolje freziranje,bez toga ti normalnog frezanja nema.
PROHIMUS@ ako ces neki mali sa dva tocka mali labin il goldoni,najlaklsi i najlakoradni,imam drugara koji servisira i prodaje sa garancijom. Ako ti treba br. Vikaj.