mirosti
Član
Koja je sada dužina?Da li postoji bilo kakva mogućnost da se produži strižna kosa od f600?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Generalno, ne verujem da taj kaiš može terati više od 120cm.
Produžiti se može, nije to neki problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je sada dužina?Da li postoji bilo kakva mogućnost da se produži strižna kosa od f600?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Mislim da je moja kosa 100cm široka.Koja je sada dužina?
Generalno, ne verujem da taj kaiš može terati više od 120cm.
Produžiti se može, nije to neki problem.
Uzmi dve polovne kompletne gume sa felgama od stojadina ili juga 145,155 R13 i uzivaj. Ima po otpadima i oglasima koliko hoces. Od 12 cola guma je danas malo redja mislim na polovnu , a nova ima je e sad dali se isplati vidi sam. Ti tockovi koje imas i jesu ficini.Propale su spoljne gume na prikolici od imt 506, e sad gde kupiti takve gume da su za prikolicu? Mislim da su postojece 135/80 R12, felna kao da je ficina. Ono sto nalazim od automobilskih guma su bez unutrasnjih, na ovim imam unutrasnje. Pitanje je da li bi te mogle za prikolicu i ovakvu upotrebu...
Hvala na savetu. Da li imate preporuku koji tacno mtk?2,2 Ha je previše za mtk, plus neke primarne radnje zemljišta je sa njim gotovo nemoguće uraditi.Sa druge strane, planirana proizvodnja (plastenik pogotovo) je nezamisliva bez mtk.
Savet: za početak uzmi mtk (dizel sa vučenom frezom), a traktorske usluge plati nekom sve dok ta proizvodnja ne stane na noge, pa kupiš sebi i traktor (nije samo traktor već i priključne mašine)
Ovo za subvencije ne znam.
Gde da nadjem oprugu regulatora gasa za agria200 (imt502). ima li neko ovaj model da bar izmeri oprugu