Mobilni telefoni

Moze li mi neko objasniti sta se smatra fizickim ostecenjem displeja na mobinom telefonu?
Imam jedan telefon koji je u garanciji i ostecen mu je ekran. Oni iz pederskog Pro Mobi servisa tvrde da je fizicki ostecen, a on ima samo sitne ogrebotine, i to po samoj foliji.

Ma ti iz servisa su dno, nikad nije do aparata uvek je kriv vlasnik
ja sam s njima vodio borbu 3 meseca dok nisu odradili kako treba
ali u njihovom zapisniku pise da nije imao kvar i da ga vracaju....

Moze li mi neko objasniti sta se smatra fizickim ostecenjem displeja na mobinom telefonu?
Imam jedan telefon koji je u garanciji i ostecen mu je ekran. Oni iz pederskog Pro Mobi servisa tvrde da je fizicki ostecen, a on ima samo sitne ogrebotine, i to po samoj foliji.
Ako je folija samo. Promenite ju, i nazad kod njih.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Ako je folija samo. Promenite ju, i nazad kod njih.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Telefon ima jos nekoliko ostecenja, ali konkretno ekran je fizicki neostecen, osim te folije. Zvao sam i potrosacki savetnik, posalo im dopis na mail. Sad sta ce biti, ne znam. Garanciju mi iz radnje gde je telefon prodat nisu vratili, a u prijemnom listu pise da je predata. Mamu im lopovsku

Garancije su tu da ti zamažu oči,teško ćeš bilo šta uraditi.Ne znam kakvo je oštećenje u pitanju,ali verovatni su tražio popravku u garanciji oni ti rekli ne može ejr si fizički oštetio telefon?

Garancije su tu da ti zamažu oči,teško ćeš bilo šta uraditi.Ne znam kakvo je oštećenje u pitanju,ali verovatni su tražio popravku u garanciji oni ti rekli ne može ejr si fizički oštetio telefon?
Upravo to. A na ekranu se pojavile 2 crne mrlje. U medjuvremenu jedna je nestala, a i ekran je izgubio intenzitet boja. kad stisnem dugme da otkljucam, mozda pola sekunde boja bude ok, ali ubrzo izgubi intenzitet. naravno, jedna mrlja i dalje stoji.

Tako to ide,video ogrebotine ekran gubi boje i odmah povezao sa tim da si ispustio telefon pa hoćeš da ih nasankaš,teška je borba sa njima jer su uvek jedan korak ispred nas.

Ja sam se takoreci oprostio od telefona. Moram ga odneti u servis u loznicu da vidim sta ce ljudi otprilike reci, da ga ne otvaraju (mada mi se cini da ga slepci i u servisu isu otvorili). Kupio sam LG K8, a sa ovim sta bude bice. Ulavnom saradnja sa firmom gde je kupljen prekinuta a ostavili smo im skoro 2000 evra za 2 godine.

Има Закон о заштити потрошача,тамо све пише,посебно чланови 34-42.Одштампај и тури им под нос.Поред тога напиши,само напиши немораш одмах и предавати,,тужбу Суду части Привредне коморе Србије
лепо се потпишеш и са телефоном за који само тражиш да се у гарантном року поправи,(мада можеш да тражиш без као и зашто и да ти дају други,поправе овај или врате паре)и та два папира одеш или у
овлаштени сервис или код продавца и кад виде да имаш за чега да се ухватиш биће друга прича.Само будале одбијају да се уразуме.
Немојте куповати лоше телефоне.
Између јефтин телефон и добар телефон не постоји знак једнакости.

Ja sam ga kupio starog 15 dana. Dobar telefon. Cak sam dobio i originalnu kutiju sa garantnim listom. Neko verovato menjao paket u MTSu pa ga dobio gratis. Sve osim kamere bolje u odnosu na Lenovo, koji je opet bio odlican dok je radio. Za 16 meseci kod mene samo jednom je bas bas zabagovao, ali to je od virusa jer nisam updatovao softver prilikom cega brise sve podatke. Zao mi telefona bas. Na kraju cu sa njm razbiti izlog u radnji gde je kupljen :haha:

Ja sam se takoreci oprostio od telefona. Moram ga odneti u servis u loznicu da vidim sta ce ljudi otprilike reci, da ga ne otvaraju (mada mi se cini da ga slepci i u servisu isu otvorili). Kupio sam LG K8, a sa ovim sta bude bice. Ulavnom saradnja sa firmom gde je kupljen prekinuta a ostavili smo im skoro 2000 evra za 2 godine.
2k eura na mobilne telefone ?.

Uzeo sam telefon Lenovo a 2010 pre mesec dana.Nije skup,ali za moje potrebe je dobar.Nego,u poslednjih 5-6 dana sam primetio da su mu dosta oslabile vibracije.Sta li moze biti uzrok tome? Da napomenem,telefon nijednom nisam ispustio i nema nikakva ostecenja spolja.

Hvala na savetu! :ppozdrav:
Odnecu ovih dana,pa cu izvestiti kako sam prosao.Za sve ove godine nisam imao problem sa Telenorom,nadam se da necu ni sad.

Nazad
Vrh