Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam problem sa telefonom Samsung Note 3. Kad razgovaram (tj. kad telefon prislonim na uho) ekran se ne ugasi, ugasi se tek nakon 30 secundi koliko je namešteno da bude upaljen ekran bez aktivnosti. Takođe i po završetku razgovora, kad telefon udaljim od uha i spustim ga u horizontalni položaj, ekran se ne upali da mi ponudi ekran za prekid razgovora već se to desi kad sagovornik prekine vezu ili kad ja stisnem home taster. Ne znam sad da li je to zbog toga što je crkao senzor pored slušalice ili zbog toga što je preko ekrana prelepljeno zaštitno staklo koje očigledno nije za ovaj model telefona jer nije isečeno u gornjem delu gde je taj senzor i prednja kamera (samo je isečeno preko slušalice ali prekriva senzor i prednju kameru).
Ne mogu sad tačno da se setim, ali čini mi se da sam pre kupovine ovog telefona u nekom oglasu pročitao da je vlasnik telefona naglasio da telefon ima manu jer mu ne radi senzor (pretpostavljam ovaj) posle update-a Androida 5.0, a taj Android je i kod mene. Da li neko ima pojma da se kod Note 3 to dešava sa ovim androidom, ili je stvarno crkao senzor?
Razlika ti je lumija ima operativni sistem windows a lg ti je android
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Ako je u pitanju Lumia 535 to je fabrička greška kod nje. Ekran jednostavno "pobudali" i telefon sam počne da ulazi u aplikacije. Ja imam Lumiu 630 i radi odlično.Moj burazer ima neku lumiu , nisam siguran koji model , poceo da otkazuje ekran , kaze da je to problem kod lumia i da je valjda microsoft prekinuo ili ce prekinuti, saradnju sa nokiom , zbog toga, sad probaj malo da izguglas o tom problemu sa ekranom.