Mobilni telefoni

Imam ga ja skoro godinu , šta puta da nekom pokažem , bacim ga namjerno jako o zid. Jednom je 558 u dvorištu (sitni šljunak) prešao preko njega zadnjim točkom-ništa .Baterija 7-8 dana . Prije mjesec ili više kupim b15q da i ja imam pametni i crkne nakon 10 dana , otišo port za kartice , vratim ga i vratim se na b25. Nije žvaka za seljaka.

Kome netreba pametni tač telefon , nema boljeg od b25.

Imali neko iskustva sa telefonom cat b25?

catb25_14_09_2012.jpg
daleko je to od dobrog telefona,imao sam ovakav,jako lose te cuje sagovornik,kao da pricas iz bureta,i to provereno jer nekoliko njih kad me zovu sa tog b25 jedva da ih razumem,a imao sam i b15 q,kod nas nema servis,a posle 2 meseca mi crkao zvucnik,koji ne bi ni slucajno smeo da se pokvari na takvom telefonu,posle sammorao mesec dana da cekam da mi ga poprave,i to sam jedva nasao servis zahvaljujuci clanu spajki.,,kod nas,kome god sam spomenuo cat,niko nije hteo ni da prica o popravci...trenutno vec jedno 6 meseci imam samsung s 4 mini duos radi bez problema,,,

daleko je to od dobrog telefona,imao sam ovakav,jako lose te cuje sagovornik,kao da pricas iz bureta,i to provereno jer nekoliko njih kad me zovu sa tog b25 jedva da ih razumem,a imao sam i b15 q,kod nas nema servis,a posle 2 meseca mi crkao zvucnik,koji ne bi ni slucajno smeo da se pokvari na takvom telefonu,posle sammorao mesec dana da cekam da mi ga poprave,i to sam jedva nasao servis zahvaljujuci clanu spajki.,,kod nas,kome god sam spomenuo cat,niko nije hteo ni da prica o popravci...trenutno vec jedno 6 meseci imam samsung s 4 mini duos radi bez problema,,,
Cale moj ima taj b25,ja njega ama bas nista ne razumem kad me zove sa njega.

Meni se na b15q slabo cuje zvucnik, j se ti I kod tebe desavalo. A moj hoce I da se resetuje iz cista mira.

mvoxt2.jpg
[/IMG]ja uopste nisam cuo da zvoni tel a to da se gasi,i dva tri puta na dan se gasio...neko uzeo lepe pare na kinesko s..nje koje je lepo upakovao,drugar je pre 3 ili 4 godine kupio u slovackoj cat b 10 ali to je pravi cat,cak je i kasko osiguranje dobio za tel,ja taj model nisam ovde kod nas mogao da nadjem da neko prodaje...

Imam jedan telefon u pitanju je nokia lumia 630. Problem je taj sto je zakljucana na svajcarski telekom Swisscom. E da li je imao neko priliku da otkljucava, ove nove telefone sa swisscoma i da li postoji neki program da bih to mogao uraditi kuci? Jer ljudi traze 40€ za otkljucavanje, a sigurno ima nacin. Hvala unaprijed.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Koristi li neko Alcatel onetouch x pop? Ako moze da mi kaze kakav je ? nesto osnovno.Hvala unapred.

Sve je dobro osim dvije stvari: 1. Ima samo 512 MB RAM-a i 2. Kamera nesto losije slike nego kod drugih telefona sa 5mpx kamerom.

Sve ispod bar 1gb rama je slom zivaca a ne android telefon, mozda na nekim drugim sistemima moze raditi ali na androidu ne .Lag,kocenje i blokiranje zagarantovano non stop

Poslednja izmena od urednika:
Imam jedan telefon u pitanju je nokia lumia 630. Problem je taj sto je zakljucana na svajcarski telekom Swisscom. E da li je imao neko priliku da otkljucava, ove nove telefone sa swisscoma i da li postoji neki program da bih to mogao uraditi kuci? Jer ljudi traze 40€ za otkljucavanje, a sigurno ima nacin. Hvala unaprijed.

Moras ga nositi u servis, nema drugog resenja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dali neko zna treba li da se dekodira polovni I phone 5 (apple) kad se prebaci kod nas iz SAD ili samo se ubaci druga sim kartica i funkcionise?

Zavisi da li je Iphone sim free. Ako jeste ubacis karticu i koristis, a ako nije mora da se dekodira. Mada ako je iz SAD tesko da je sim free.

Imam problem sa LG G2 do sad nisam snimao i pre neki dan ajde da probam bio neki maskenbal pa je i ćerka učestvovala pa malo da snimam da ima uspomenu snimao malo jače od 15min i posle prebacio u komp da odgledam pa par puta tako uspori i sliku i ton kao kad je izgreban cd a isto je i u telefonu. Šta može biti problem? Čitao sam ne netu da hoće da smeta ako je pretrpan aplikacijama ali kod mene nema ni jedna koja nije bilo fabrički na telefonu tako da ne znam šta može biti. Jel imao neko takav problem i kako je rešio?

Sumnjam da ćeš to riješit. To jedino zakrpa dok updateas android moze popraviti.
Tako je meni na HTC One M8 jedno vrijeme kamera bila toliko mutna, ko da sam digitronom slikao, a u ono vrijeme dok je izašel mobitel je koštal 900 eura.
Poludel sam i sve probaval, dok nakon tri mjeseca nije izašla zakrpa i slika sada san snova.

Nazad
Vrh