Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni je opet na one s puko displej a na g2 nista no svejedno,sto se tice brzine i softvera g2 je noviji a samim tim i bolji telefon. A padovi su druga prica tu je vise do srece vlasnika
Danas mi jedan nudio LG g2 za 160e 2dana stara, kartica još nije bila ubačena otključana za sve mreže sa 2god garancie dali vreti kupiti za te pare i kako su se pokazali ti telefoni?
Pa valjda je u redu jer ima sve papire i garanciu od 2god samo treba da proverim IMEI telefona dali se poklapa sa računom. A kako su se pokazali ovi telefoni jel imaju neku manu?
Г2 је врхунски телефон, узимај га нећеш се покајати. То је био телефон године (2013.), ако се не варам. Ако га узмеш немој му надоградити систем на Лолипоп, имају сви ти телефони озбиљних проблема са њим ( не само ЛГ већ и остале марке телефона).
Pala kupovina ali se prodavac malo preračunao telefon je uzet 31.07.2015-te ali još nije korišteno ima svu papirologiu i garanciju on je dobio telefon u nekoj trgovini i nije ni gledao papire ali mu hitno treba novca pa što pre da proda i dobio još i silikonsku zaštitu a spolja je kao plišana koja nije ni otpakovana. Hvala svima koji su pomogli u odluci jer stvano nisam znao kakvi su telefoni jer obično svi hvale samsunga.
По мени ЛГ прави одличне телефоне, можда и боље од самсунга. Знам много људи који су прешли на ЛГ телефоне управо са много хваљеног самсуна и да се нису покајали уопште.
Ја сад чекам овог новог Нексуса 5 који долази из ЛГ, да заменим Г2 минија за њега...
Нексус је по мени бољи од било ког телефона из разлога јер константно имаш надоградњу за систем, што не важи за остале телефоне. Брат ми има Нексус 5 из 2013. одличан телефон, мана једино мала батерија, али све остало ради ко сат.
- - - - - - - - - -
Управо скинуо нови софтвер за Г2 Минику...5.0.2 верзија дроида...Надам се да ваља...
Верзија 5.0.0, као и 5.0.1 има пар багова везаних за трошење батерије, исто тако често је хтела да забоде камера...На овој верзији су исправили те недостатке надам се....Зато нисам хтео да га ажурирам, јер сам чекао те исправке...
Upravo tako, na 5.0.2 baterija traje za nekih 30% duze, cini mi se.. Punim ga svaki treci dan uz solidno koriscenje.. Sto se kamere tice, nisam imao problema..
Раније сам био убеђен да су телефони са екраном од 4,5 инча превелики. Међутим, када сам га прошло лето узео чим се појавиоу ВИПу, разуверио сам се врло брзо и он је таман по мери. Могао је једино имати нешто већу резолуцију екрана, али с друге стране то значи краћи век батерије. Одавно нисам имао телефон да је не добар већ одличан, за мало пара...
Колико сам могао да приметим боље ради са лизалицом, него са мачкицом. Некако течније све то иде и имам више слободног рама креће се око 300+МБ, раније је ту било око 160+. Сада следи пар дана тестирање и то жестоко да видимо како све то ради на њему. Једина замерка на лизалицу је то што еј браћала превише светла, некако све дречи на све стране....
Svaka ti je na mestu i sve si lepo napisao... Ja sam ga platio 155 evra novog preko neta.. Nisam verovao da postoji bolji uredjaj za manje pare..
Eto, tebi je zamerka osvetljenje, a meni onaj sat na zakljucanom ekranu, nemoze da se menja, pa makar boja, nego mora bela pozadina, ali cisto bela, da bi bio crn.. Kad se to ispravi, da moze da se menja taj sat, ja nikad nijedan drugi telefon ne bih pozeleo...