grunt
Član
Hvala kolega![Bravo :bravo: :bravo:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/bravo.gif)
![Bravo :bravo: :bravo:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/bravo.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lenovo S60. Ravno 200e, a po karakteristikama je odlican! Do skoro je bio u winwin radnjama.Imate neki predlog za neki nov mobilni oko 200e, da bude dual sim?
Ja sam namestio da se smesta na mem. karticu, ali je bilo problema sa sistemskim aplikacijama koje skoro maximalno pune kes memoriju, te neretko nije bilo mesta za cuvanje sms poruka i slicnih primljenih fajlova. Telefon je koristila sestra, a zamenjen je sa Lenovo S60 koji sa 2GB rama i qcore procesorom bukvalno prstiZbog vibera sam kupio Samsung galaksi Ace,i telefon je generalno ok,jedina mana je nedovoljna interna memorija pa ne mogu da skinem gotovo nista od aplikacija. E sada,zanima me da li postoji nacin da se aplikacije skidaju direktno na mem.karticu?
Ako hoces da se zezas i da ga sada platis veoma dosta, a za godinu dana ga prodas po ceni od 30e (koliko daju u servisima), onda moze da prodjeImali neko iskustva sa telefonom cat b25?
![]()