Mobilni telefoni

Pozdrav drugari,imam problem izgleda je u pitanju kvar na softveru na samsungu s5610-klasican telefon.Da li zna neko jel postoji nacin da se sa njega izvuku podatci sa imenika?hvala unapred.

Ja koristim Lenovo A680 već dota vremena bez nekih problema. Jedina mana jeste što je kamera veoma loša, ali je ni ne koristim pa sam zadovoljan sa tim modelom.

Imate neki predlog za neki nov mobilni oko 200e, da bude dual sim?
Lenovo S60. Ravno 200e, a po karakteristikama je odlican! Do skoro je bio u winwin radnjama.
Ja koristim S850, isto dual sim od sredine Aprila i veoma sam zadovoljan. Mogu reci da je telefon zver. Odlicno rade i najzahtevnije aplikacije i igre (asphalt 7, real racing 3d...).
----------------
Zaboravio sam i Xiaomi redmi 1s
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/Mobilni-i-Smart-telefoni/Xiaomi-Redmi-1S-27115/

Телефон ми служи само за телефонирање, тако да ми је то била најнебитнија ставка, сад сам узео неки половни самсунг са андроидом само да бих могао да плаћам рачуне преко њега.

Zbog vibera sam kupio Samsung galaksi Ace,i telefon je generalno ok,jedina mana je nedovoljna interna memorija pa ne mogu da skinem gotovo nista od aplikacija. E sada,zanima me da li postoji nacin da se aplikacije skidaju direktno na mem.karticu?

Zbog vibera sam kupio Samsung galaksi Ace,i telefon je generalno ok,jedina mana je nedovoljna interna memorija pa ne mogu da skinem gotovo nista od aplikacija. E sada,zanima me da li postoji nacin da se aplikacije skidaju direktno na mem.karticu?
Ja sam namestio da se smesta na mem. karticu, ali je bilo problema sa sistemskim aplikacijama koje skoro maximalno pune kes memoriju, te neretko nije bilo mesta za cuvanje sms poruka i slicnih primljenih fajlova. Telefon je koristila sestra, a zamenjen je sa Lenovo S60 koji sa 2GB rama i qcore procesorom bukvalno prsti:osmeh:

E to meni treba :) Da direktno skida aplikacije u mem karticu,posto,bas kao sto kazes sistemske aplikacije popune internu memoriju.

Mislim da imas u podesavanjima da podesis smestanje podataka. Sad se bas ne secam najbolje jer sam to radio pre skoro godinu dana. Mislim da je najbolje za nekih 80-90e kupiti Gygabite G smart sa 512MB-1GB rama i imaces odlican telefon. Sa tim ramom ne bi trebalo da bude problema, a memorije ima sasvim dovoljno da se bez mem. kartice mogu koristiti google, facebook, messinger, viber i jos koja slicna aplikacija, dok za 70e moze da se nadje Huawei G630 koji je odlican telefon:ppozdrav:.

Imali neko iskustva sa telefonom cat b25?

catb25_14_09_2012.jpg

Nazad
Vrh