Donje Stopanje
Član
Iphone, apsolutno najstabilniji i najtrajniji telefon, u porodici i familiji svi imaju svasta, probleme koje drugi imaju nisam imao nikada. Necete zazaliti,a ako niste imali i ne znate koja je razlika, android vise nikada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Има бољи телефон од твог ЛГ Г2, а то је нексус 5....Слични телефони, а нексус 5 бољи од било ког у класи, стим да је за 200 евра био јефтинији када се појавио. Мој га брат има, ради савршено, а са лизалицом ОС шије све ове нове телефоне који су у ценовном рангу бар три пута скупљи од њега и нема са лизалицом ОС проблема око батерије, чак му иста траје око 25-30% дуже....
AKO nadjes nov HTC One S. Imam taj telefon preko godinu ipo i samo reci hvale,jako tanak i lagan,u radu je brzi od LG G2,bolja kamera,bas bas praktican telefon. O ispadanju,prasini i kisi da ne pricam.Uspeo sam danas da unistim Sony Speria S, pa bi mi trebala preporuka za zamenu... s obzirom da sam cesto u ataru, i oko masina, treba da ispuni sledece zahteve-izdrzljivost, domet signala, i trajanje baterije. Da ne bude jako velik-oko 4 cola, sa upotrebljivom kamerom, i hardverom...
Ima li neko neku ideju???
Nokia ima bolju kameru (12mp) i veći kapacitet baterije dok samsung ima manju bateriju ali može da se menja sama baterija. Noviji tip ekrana je na samsungu i samsung ima brži procesor i više ram memorije. Jedina stvar koja nokiju "vadi" je ta kamera i ništa više. Deblja je nokia i manja, teža i sporija. Samsung podržava dve sim kartice ali ima kameru od samo 5mp
Da li se moze promeniti baterija na samsung s2 plus da duze traje samo koriscenje telefona ? tj da li postoji neka bolja baterija sa vise mah da se kupi a da pase ?