Mobilni telefoni

Pa sta da kazem, jesam ali bio sam te srece da mi crkne zvucnik,i nema gde da se zameni samo negde u inostranstvu,sve moguce servise sam kontaktirao,i tehnomanije bg elektronika itd u n sadu ...kad im spomenes caterpillar niko nema pojma...inace tel nije los...

- - - - - - - - - -

Po meni,ovaj je bolji,koriste ga kuriri bex i kaze mi da radi bez ijednog zastoja i baterija duze traje od cat-a.land rover
xdxwr6.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam dugogodisnji korisnik iPhone-a, poceo sam sa iPhone 3 pa 4 i sad imam 5-icu! I 100% necu preci na Android, a ko je koristio oba zna razloge!

Ove fotrole-maske za iPhone me bas podsecaju na Cat telefone!

57-1.jpg

57-2.jpg

Poslednja izmena:
Moj komšija ima CAT telefon, ali neki jednostavniji model od ovih iz gornjih postova (sa tastaturom). Ne znam zbog čega (možda zbog svih tih zaštita da bude vodootporan), ali kad pričamo jako slabo ga razumem. Kao da priča pod vodom... Znam da sam mu rekao da slobodno može da ga iskoristi umesto klocne ispod točka prikolice, (kad je već neuništiv)... :haha:

Hvala,u utorak sam ga odneo u becej u servis,i kako su mi rekli 90%da cu dobiti nov,normalno uz neku malu doplatu,jer cat garancija vredi svugde u svetu,jedino kod nas nisu zastupljeni i to je problem.hteo bih i da se zahvalim i clanu spajki sto mi je poslao broj servisa.

Ja sam dugogodisnji korisnik iPhone-a, poceo sam sa iPhone 3 pa 4 i sad imam 5-icu! I 100% necu preci na Android, a ko je koristio oba zna razloge!

Ove fotrole-maske za iPhone me bas podsecaju na Cat telefone!

Dijelim tvoje misljenje u potpunosti i ja sam korisnik iPhona od prvog modela stim da sam dogurao do 6-ice medjutim dodje mi nekad da ga se zauvek resim,danas(nije mi prvi put) vidjeh tipa(odvratan do boga) kako hoda kroz grad noseci sve vreme iPhone u ruci. nemogu vam opisat koliko sam se nervirao, istog momenta se zagledao u moj telefon i razmisljao da ga prodam i predjem na Nokiu 3310.Hej molim lijepo,drzat telefon u ruci da te svako vidi kako si ti sad kao neki dasa,neznam mozda sa mnom nesto inije u redu sto mi to sve smeta ali voleo bih ipak da takve likove redje susrecem.
Sto se tice ovog case-a na slici ja ovako nesto nikad ne bih pozeleo na iphonu,cemu onda onoliki trud dizajnera koji su osmislili sam izgled iPhona ako ce ga ovo cudo potpuno skriti,ja od prvog dana kupovine samo zalepim foliju na displej i to je sve

Nije loš Idol 2 ali pogledaj Huawei G630 dobra mašina.

Sent from my LG G3 using Tapatalk

Ja se trenutbo dvoumim (troumim) izmedju Huawei G630, LG L Bello i Lenovo S850.
Huawei ma moj drug, dobar telefon nacisto a nije ni skup(nov 130e). Ova 2 su dosta skuplja od njega...

Nazad
Vrh