Mobilni telefoni

Onda ti je moja preporuka da uzmes mozda LG G2, manji je i od G3 i lepo lezi u ruci, a nije puno losiji od G3.

Sent from my LG G3 using Tapatalk

Za prosecnog korisnika i za navedene aplikacije koje planira da koristi realno ne treba vise od Galaxy S2. Tako da je sve dalje stvar ukusa i finansija . :ppozdrav:

Zadovoljava S2 ali je ipak malo stariji. Ali stoji stvar finansija

Sent from my LG G3 using Tapatalk

Ajd da pitam ovde: Da li može deaktiviran broj da se ponovo aktivira, ugašen je pre jedno 3 godine. Zvao mts kažu javi se njihovoj poslovnici, ja se javim njima oni kažu kao nemože ali postoji mogućnost da se piše molba da ga ponovo uključe. Čitao na netu kažu da može ako imaš neku dobru vezu. Pitanje, ima li ko od kolega neku dobru vezu u telekomu da probamo. Ako završi častim. Ponude na pp da se ovde nebi pominjala imena.

Nisam siguran ali mislim da mozes da povratis br. ako si ga uzeo na licnu kartu, ako si kupio karticu na trafici onda nema sanse da povratis br.

Ako nisi uzeo u ovlascenim operaterima mts, telenor, vip na licnu kartu, onda nema sanse da povratis broj jer nema na osnovu cega da dokazes da si ti nekad koristio taj broj!

Pa zasto ne pokusas da trazis taj broj prilikom zakljucivanja novog ugovora kao novi korisnik. Ako broj nije u funkciji kod nekog drugog i nije predmet nekog spora zasto ne bi dali taj broj kao sto daju bilo koji drugi.

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока

Koristim HTC ONE M8, veoma sam zadovoljan sa mobitelom.

Jedino što više nikad nebi uzeo takvi veliki ekran, inače idući mobitel definitivno Iphone.

Nazad
Vrh