Pozz imam samsung galaksi s3 neo e sad kad ga ostavim preko noci ujutru kad se probudim za 7-8 % manje baterije,sve aplikacije su ugasene baterija lepo formirana jel zna neko koji je problem,a brat ima S5 i nema taj problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima 100% samo su tu pogriješili pri unošenju podataka. Sestra ima isti takav, već godinu dana ga koristi.Zar moguće da LG nema GPS?
U pravu si. Tata dobio Samsung Galaxy ACE. Prvo ga ja prisvojim, instaliram par aplikacija a on baguje, nema dovoljno memorije a fabricke aplikacije zauzimaju skoro svu memoriju. Dam ga sestri a ja se sad strpavam do aprila, pa da uzmem preko racuna firme zbog PDV-a.Ima 100% samo su tu pogriješili pri unošenju podataka. Sestra ima isti takav, već godinu dana ga koristi.
Što se mene tiče izuzetno spor, mala rezolucija, kamera nikakva i ostalo što spada. I ostali u toj klasi su isti, čim ubaciš par aplikacija bude baš spor.
Za one fabričke i viber može poslužiti, ali za sve ostalo zaboraviti.