Mobilni telefoni

Nokia N9,imam neki osecaj da ce mi ovih dana trebati navigacija za neki put....
Koliko si platio i kako ide jel ima limit na koliko telefona moze da se instalira,kako sa apdejtom mapi... ?

Možeš bez problema instalirati neku free verziju ili kupiti što je po meni bolje ukoliko planiraš da zadržiš telefon.
Limita nema ako znaš šta i kako treba da uradiš, ali.... :haha:
Ima opciju "update map", ali još uvek nisu ubacili novije mape.
Šaljem ti cenu na p.p.

my wey odlino radi na telefonima , slabija je varijanta od verizje za autonavigacije, ali radi bez greske , dosta sam koristio i jedno i drugo i nikad nisam imao problema, sto se tice mapa po meni je najbolja kontrastova mapa , jeste malo starija , ali je ipak kontrast nasa domaca 'firma' i mapa srbije im je najtacnija po meni, probao sam i mape drugih proizvodjaca ali sam se vratio na kontrasovu

Ja na nokia e72 imam Garmin, iGo nema za Symbian operativni sistem, pre sam imao auto navigaciju sa iGo i mogu vam reći da je bolja, lepša za rad, lakša, lepša na oko, ali što se tiče mapa, Garmin ništa ne zaostaje. Preko Bosne do Hrvatskog primorja sam išao nekim jako čudnim putevima i sve ih je znao, čak i one male uličice u planinskim selima. Doduše, iGo je imao i neke pešačke staze nacrtane maltene na samom primorju, tako da je i po tome bolji, ali ko ne može iGo, nek proba Garmin, neće se izgubiti a to je najbitnije :D

Dobar je Garmin, imao sam ga i na N95 8GB i na E90, ali je on nekako otišao u drugi plan baš kao i nokia. :ppozdrav:

HTC EXPLORER

1584696-htc-explorer-a310-mobile-phone-0.jpg

JaggyRom3.png
Moj covek :D Ovakav i ja imam,samo sam ubacio custom ROM od CM 9 ;)

Danas se ponovio kupi sam Nokiu C2-03 jer mi N95 počeo nešto da zeza neće da uključi kameru a u servis mi kažu 30e popravka a ne garantuju za urađeni posao.

Sinoc mi Ely (irska seterka) zagrizla nokiu 7230 i riknuo displej. Cera mi malo pre donela nokia E-63.

- - - - - - - - - -

Jedva se snalazim, nema srpski prevod a cera me iskulirala.:osmeh:

Pita Mujo Hasu:'Haso sta mislis jel bolji onaj "Ajfon" ili Ajpod"?Kaze Haso:ne znam meni je nekako najbolji ajvar!:haha:

Interesuje me neka Nokia sa dve sim kartice,ali ne kineska.Sta uopste imaju u ponudi?

ovaj
MultiPhone 3500 Duo sam ja kupio pre 3 dana i veoma sam zadovoljan platio ga 13000din

Nazad
Vrh