jbrtka
Član
Posalji na neki drugi broj- *321*06(tvoj broj)# i tako mozes da saznas broj(usluga pozovi me)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako da upise svoj broj kada ga nezna?Posalji na neki drugi broj- *321*06(tvoj broj)# i tako mozes da saznas broj(usluga pozovi me)
Ok, ali baš mi se neide u NS, a Petkom ponekad i dođu telenorovci kod nas u seloOdavno se ovako slatko nisam ismejao !
Kolega miroslav k, prosto zmite karticu, uđite u bilo koju telenor poslovnicu, očitaće vam broj i uplatiti kredit.![]()
*321*06(2,3,ili9)tvoj broj# i pritisni Pozivanje
E neces verovati, imao sam isti problem! I kako smo ga resili? Pozvao sam policiju, i lepo im objasnio o cemu se radi, i oni mi procitali broj, posto imaju identifikaciju, a pozivi ka policiji su besplatniImam problem, imam 1 telenorov pripaid broj koji treba da dopunim jer nema kredita ni za sms, treba da ga dopunim a neznam broj, šta da radim'? Kako mogu saznati broj?
Nešto menjaj, telefon, profesiju ili devojku.danas sam dobio od devojke Samsung Galaxy S,dobar telefon,samo mi puno osetljiv za posao kojim se ja bavim...ne ide mi uz kamion i traktor.![]()