Mobilni telefoni

Posalji na neki drugi broj- *321*06(tvoj broj)# i tako mozes da saznas broj(usluga pozovi me)

Odavno se ovako slatko nisam ismejao ! :haha:

Kolega miroslav k, prosto uzmite karticu, uđite u bilo koju telenor poslovnicu, očitaće vam broj i uplatiti kredit. :ppozdrav:

Ali ja ne.

*321*06 (moj broj koji znam) to kucam u porukama i na koji broj da pošaljem?

- - - - - - - - - -

Odavno se ovako slatko nisam ismejao ! :haha:

Kolega miroslav k, prosto zmite karticu, uđite u bilo koju telenor poslovnicu, očitaće vam broj i uplatiti kredit. :ppozdrav:
Ok, ali baš mi se neide u NS, a Petkom ponekad i dođu telenorovci kod nas u selo

Pokušaj ponovo
telenor usluga ako imaš manje od 15 dinara.
zvezdica 321 zvezdica ,tvoj drugi telenor broj, taraba, pozivanje

Ili ima vise od 3.5din kredita,ili kartica stoji vise od 6 meseci bez dopune,ako je ovn drugo mozes da je bacis.

Haha,ja sam dobio odgovor:postovani vi niste prepaid korisnik!
Pouka ove price:predji na postpaid i ovo ti se ne moze desiti. :cool:

Vredi, imaš još vremena do 14 januara ako nemaš drugi telenor broj javi se na pp.

Na nekim telefonima kad se uđe kroz menu u imenik, ima opcija "my number". Ako na tvom nema, vidi neko od ukućana, prijatelja da li ima tu opciju pa stavi karticu u njegov mobilni i isčitaj.

Imam problem, imam 1 telenorov pripaid broj koji treba da dopunim jer nema kredita ni za sms, treba da ga dopunim a neznam broj, šta da radim'? Kako mogu saznati broj?
E neces verovati, imao sam isti problem! I kako smo ga resili? Pozvao sam policiju, i lepo im objasnio o cemu se radi, i oni mi procitali broj, posto imaju identifikaciju, a pozivi ka policiji su besplatni :haha:

To je dok se ne naviknes... ja sam u sezoni berbe kupio s3. Do danas ga nisam ogrebao, sto je izuzetan rekord za mene..
I ne menjaj nista..:ppozdrav:

Nazad
Vrh