Mobilni telefoni

Matkee ma ima njih samo treba naleteti,ja sam sa svojom devojkom vec 3 godine.:Dja sam njoj takodje kupio nokiu c3 u martu kad sam bio u Svicarskoj,pa eto sad ona vraca.:D

heheh nisam ja malo nego je ona puno,ja inace i ne volim da nosim skupe tel jer imam obicaj da ih ispustam,lupam,hvatam rukama uprljanim od ulja itd...imao sam i do sada samsung na dodir,sgh,ali ga nisam stedeo..:D

Jel moze neko da mi pomogne?Imam Nokiu e6 i kad ukljucim wifi i nakacim se na net meni se i dalje skida kredit...sta treba da uradim da bih isao na net za dz?

Verovatno imate stalnu vezu sa mobilnim operaterom (prenos podataka), pronađite u podešavanjima i isključite.

To je problem sto ne mogu da pronadjem kako se iskljucuje,uvek se konektuje preko mts-a i skida kredit...

U svakoj aplikaciji (npr Web, Internet, Opera), pod settings imaš "access point", tu izaberi "always ask" i pre nego krene nešto da otvara pitaće te preko koje veze da ide na internet. Tako za svaku aplikaciju posebno. To se u nekim slučajevima može zaobići pod settings, connection, destinations, internet, staviš na wirelles pa biraš priority da bude 1, a wap prioritet 2.

Koji telefon je u pitanju, msm da bi bez problema igo mogao da istaliraš samo obrati pažnju na rezoluciju ekrana, kupio sam odličan iGO MyWay 8.4.2.139242 800x480, nije free verzija, sa mapama Istočne Evrope.
Vrlo jednostavna instalacija, 492 MB.
:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh