Mobilni telefoni

O sonijima nista ne znam,jer ih nisam imao mogu ti nabaviti novu Sony Xperia SL da radi na svim mrezama,full original pakovanje za 290e.
Od duosa .... Samsung S7562 Galaxy S duos nov u full pakovanju za 190e,pa onda Samsung Ace 2 nosi oznaku i8160 nov,ful pakovanje i radi na svim mrezama za 175e,to su im cene.
Ako vec hoces dobar telefon za 250-300e uzmi Samsunga I9100,malo izgleda kao plastikaner ali je strasno dobar dobra baterija,dobar zvucnik tj. jak,dobra kamera,softver i displej takodje odlicni puno bolja opcija od Sonija.

Pala trgovina, žena za sada prezadovoljna, Sony xperija SL je u pitanju, puno hvala super moderatoru NA, na saradnji, PS, usput uplatio i za majicu i kačket direktno.
@Duško
Izgleda ništa od pecanja, ali mogu da slikam sad odlične slike šaranova

Imenjace jel imas sliku uplatnice ?? :osmeh:
Inace tek ce joj se svideti,jer nisu vide telefoni kao pre da za 2 dana sve savladas i gasss,sad sto ga vise cackas vise mogucnosti pronadjes. Nek je dugo sluzi. :ppozdrav:

I ja se danas ponovio, uzeo sam Lumiu 620, na prvi pogled windows mobile 8 je extra. a telefon reaguje i radi 300 na sat. Ujedno ovo mi je prvi dual-core procesor u telefonu

Ja uzeo skoro xperiu z ali se pokajao dobar telefon samo mnogo veliki nije za nas poljoprivrednike da ga nosis po ceo dan stobom pa mi stoji dzabe a nosim s3 mini i dalje odlican telefon zgodan za dzep nije skup i solidna kamera

Na Samsungu s3 galaksi i9300 mi puknuo ekran,jel zna neko koliko kosta zamena i neki pouzdan servis ili jos bolje ako neko od forumasa radi opravke.

Koji mi telefon preporucujete uz neki mix paket uz mts ov postpaid ne prevelike mesecne pretplate ??? Koji fon bi mi posluzio da ima dobru navigaciju ????

Na Samsungu s3 galaksi i9300 mi puknuo ekran,jel zna neko koliko kosta zamena i neki pouzdan servis ili jos bolje ako neko od forumasa radi opravke.
Mojoj sestri ispao isti taj S3,zamena tuch ekrana 80e cini mi se na Vracaru neki servis mogu da je pitam pa da ti javim!

- - - - - - - - - -

Ja uzeo skoro Nokia Asha 320 da me sluzi barem godinu-dve...A Samsunga nosim po njivama,mada i ovaj ide ponekad

Meni se to desava na nokiji x3 02 a x2 je prezivela sve i svasta jos radi kao singerica.

huaweig300-030912.jpg

Ja imam ovoga. Zadovoljan sam sa njime, iako, dok je bio stariji Android (dvojka) letio je, bez štekanja, bez ikakvih problema, a slučajno sam instalirao novi Android (oficijalnim updateom), stvarno je usporio, šteka i ne sviđa mi se nikako. Ima stvarno dobrih novih funkcija i sve to lijepo izgleda, ali nije za ovaj mobitel. Al' teram ga ovako, neda mi se za****vati sa downgreadanjem...

Kazu da je taj otporan na prasinu i vodu,ali dali je otporan na malo ekstremnije uslove pogledaj,ako ti je mrsko gledati 3 min premotaj na 1,53 :osmeh:

Nokia Lumia 920 mama za sve sljamsung-e

stankovic

Ja sam uzeo taj mobilni u telenoru 27.5. u paketu prenesi i surfuj 500 i dao sa jos 5600din odma ..Telefon je kinez al je dobar ..Sa njim sam prezadovoljan jedino mu baterija losa (u vrh glave 3 dana)

Nazad
Vrh