Mobilni telefoni

Stare motorole su mrak za te zezancije, imao sam neku L7, brate, od stvari tipa da podesiš menu da umesto 3x3 ima 4x4 ikonice, da umesto poslednjih 10 poziva u listi pamti 99, ubacivanja opcija sa naprednijih i skupljih modela (isti čip, druge opcije "otključane", tipa airplane mode, radi telefon ali ne traži mrežu, isključi prijem), ma zabavio sam se samo tako, a uglavnom se svodilo na preuzimanje nekih parčića iz memorije preko heksadecimalne adrese, zatim menjanja nekih polja isto u heksadecimalnom formatu, ma šou od zezancije :D

E ne može tako, sad moraš da odaš tajnu ako još nekom zatreba :D

Evo hocu, priznacu nasu bruku.::sramota:: Posle sve muke nikako nije islo i na kraju je onako bez veze stavila karticu 064 u njega i zamislite on prihvatio.:osmeh: Telefon nije bio kodiran.:osmeh: Umesto da smo odmah probali sa karticom 064, mi idemo tezim putem verujuci da ovi u Telenoru 063 ne daju telefone koji primaju karticu Telekoma 064. Bruka.::sramota:: Izvinjavam se svima koje sam maltretirao, ali ipak hvala svima na nesebicnoj pomoci.:ppozdrav:

Za poznavaoce modela telefona. Treba mi symbian ili android telefon koji nije touch screen. Necu ni sa dzojstikom jer se to meni pokazalo kao izuzetno kvarljiva roba.
Ne bih ni menjao k550i samo je problem sto u java za mobilne nema softverske (ni hardverske mogucnosti) podrske za voip. Elem, polovan, jednostavan, malih dimeznija telefon za solidne novce. Ako neko zna, nek mi preporuci.

Pa symbian aplikacije su u javi? Osim ovih buđavih sistemskih...

Meni na nokia e72 radi skype odlično, samo ne radi kamera, al takva je aplikacija, nije do telefona..

Pretpostavljam da znaš, imaš ovde male oglase: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi

Imaš C3-00 za manje od 50 eur, a ima e71 za 60ak...do 100 imaš da biraš, bolje uzmi android znaš i sam, ima huawei i tako to :)

Zahvaljujem na odgovoru. Nisam dobro objasnio - mislio sam na java aplikacije za ne simbian telefone, kao moj SE k550i koji ima fabricki softver i nema tehnicke mogucnosti za voip. Na symbianu ima podrska za voip sto zbog boljih tehnickih mogubnosti, sto zbog dobrog dela trzista koji g koriste. Npr nimbuzz radi odlicno na symbianu, dok kod mene samo text poruke moze.(probaj treba i video call da radi na tvojoj nokiji). Android da li ima na qverty izvedbi? Necu touch, jer mi je strasno njakavo, a ja sa mojim prstima nuzno 2 tipkice cu pritisnuti :osmeh:

Taj fazon, izaberi u pretraživaču OS i tastaturu pa juri te polovnjake, imaš npr HTC cha cha za oko 80 eur: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-pretrazivac

Skype je tako napravljen za nokiu, nije do telefona, a nimbuz i ostalo ne koristim, tačnije ne koristim ni skype, imam dva kontakta tako da nisam nešto merodavan za odgovore tog tipa..

servis ti je besplatan pozovi i kazi im da neznas koji ti je broj,operater ce ti odma reci broj.sa te kartice moras da pozoves jel kapiras

Nazad
Vrh