Mobilni telefoni

Funkcionalan...kako diskutabilno...kome sta treba...
Da pretpostavimo ovako da Vam telefon ne treba za igrice i sl zajebancije vec da ima dobru kameru,blu tut,gps,bezicni internet,da je kvalitetno uradjen i spolja i iznutra onda je e52 ta.

Sve si sam rekao :D, uz tu tarifu imaš i 325 MB preuzimanja, a veruj mi to ne možeš potrošiti, tako da ako ti nije bitna brzina interneta i ako ti treba kamera pazari X2... ::namigivanje::

Načuo sam da je Nokia potpisala ugovor o saradnji sa Micresoft-om kada bi to zaživelo, pa opet bi bila ne prikosnovena u svetu telefona..... :D

X3 je mama sto se tice zvuka i zvucnika jedini telefon koji moze radio bez slusalica. :D
Post je spojen: [time]1300358345[/time]

Momci, imam ponudu za zameni moj samsung S5230 za nokiu S5230, paa me zanima mišljenje o toj nokiji, ima ubačen smart softver, i jel može navigacija da se ubaci i imam li racčn da menjam?

za Nokiu S 5230 :sta:, ako si mislio na nokiu 5230 moj savet ti je da zameniš ako je nokia u boljem stanju, ima lošiju kameru, malo bolju rezuluciju ekrana, ali to su po meni dva jako slična telefona, nokia ima symbian pa samim tim imaš malo veći izbor programa, ali ni samsung ne zaostaje sa svojim aplikacijama, programima i zabavom, tako da dobro razmisli, ako je nokia u boljem stanju ili ima više memorije, ako ti rezolucija kamere nije toliko bitna menjaj :D

Da da, moja greška, S sam slučajno napisao, navikao na samsunga pa pišem S.... :haha: Inače nokia je stara par meseci, u garanciji je godinu i više dana, orginalno pakovanje prvi vlasnik, ima GPS i može garmin da se ubaci, sve sam se raspitao kod jednog što mućka sa telefonima (a svi ga znate) :haha: :haha: Odlučio sam da zamenim....

Dukanac je napisao(la):
sve sam se raspitao kod jednog što mućka sa telefonima (a svi ga znate) :haha: :haha: Odlučio sam da zamenim....
Samo menjaj meni su nudili za wildfire i doplatu.... ali da mi je neko menjao pre par dana kad sam prodavao s5230 ja bih uzeo a ti kako 'oces. :cao:

Zamenio sam samsunga za nokiu i još uzeo novu nokio X2.... Samo kad bih znao kako da ubacim garmina u 5230.... :haha:

Moj savet ti je da ako nisi previše stručan i ako nisi nikada to radio da nahraniš svinje i daš ga nekome ko je stručniji, mala šala naravno za ovo poslednje, a ako jesi imaš more foruma na kojima je opisan svaki korak ::namigivanje::

Nazad
Vrh