Mobilni telefoni

Otisao HTC na jadite jade odavno nisam tako tesko prodao telefon i jaaako malo interesovanja je bilo...

Kakvi su ti
logo110.jpg
telefoni shto liče na iPhone?

futurefarming je napisao(la):
Kakvi su ti
logo110.jpg
telefoni shto liče na iPhone?

Izbegavaj kupovinu dok se malo ne odomaće u narodu. Nikako ne kupuj dok ga ne držiš u ruci i čuješ komentare njegovog vlasnika (al ne ono tipa, ima ga jedan dan, "Telefon je vrh, vidi što sam nabacio muziku..."

Zašto?
Imao sam HUAWEI ADSL modem(prvi lelekomov modem) i nisam bio zadovoljan sa njim.

od svih kineskih telefona jedino sto vredi na svetskom trzistu je Huawei jer to je firma koja zaista vredi u telekominikacijama (godisnji obrt im je preko 30 milijardi dolara) a od ukupnog broja zaposlenih 80% su inzenjeri i veoma su poznati cak i americi ali ovde nisu jer nisu hteli da daju kintu ni telekomu ni telenoru da bi usli na trziste tako da su usli samo sa modemima ali stvar se polako menja,,inace sam bio ovlasceni serviser pomenute firme 3god i veoma uspesno smo saradjivali do trenutka kad su saznali da u ovoj drzavi mora da se mnune kinta da bi usli na trziste e oni su tada odustali.pozzz i zapamtite br 1 je nokia pa onda na 11 mestu opet nokia pa ostali,,(doduse sada se ovaj HTC nesto pojavio sa vrlo ozbiljnom pricom a i zemlja proizvodnje je ozbiljna -ima HTC desire hd i prezadovoljan sam .pozzz(samo kao drugi tel , jer kao sto sam rekao nokia je br 1)

U poslednjih mar meseci sam promenio dosta telefona, ali me je HTC zaista oduševio, dekodirao sam S5230 i sada sam miran par meseci ! :D

Evo pokušaću druže :D, prvo zato što telefon ima odličan operativni sistem, android 2.2.1 radi perfektno, sahraniće svaki symbian, drugo zato što mu internet radi extra, mogu da se prikačim gde god hoću u ns i da pregledam šta mi treba, imam 2 GB memorije što je za normalne potrebe i više nego dovoljno, bateriju koja odlično svetli i odlična je u sitne sate kada se vraćam kući, kamera od 5 MP pravi dobre slike, da nije tel sa 8 i 12 MP, rekao bih odlične, i povrh svega zato što mu je cena više nego pristupačna, ima još dosta toga, ali nmg da nabrajam ! :D Uspeo ? :sta:

Uh ni blizu,sad ja moram malo da ga pljujem nikako ne lezi u ruci ergonomija mu je kec ko kuca,praktican ni najmanje,zvucnici kako kad vise ga ne cujem kad je u dzepu nego sto ga cujem,os mi nije nesto posebno puno lepse i brze je radio SE Vivaz a i Samsung S5230,kamera...zali Boze sto pise 5mpx nista posebno cini mi se bolja ona sa CZ optikom iz stare N95 nego na njemu,blic slab sa jednom diodom,internet govno dok mu ne iskljucis od operatera on ne radi na vajrlesu nego vuce kredit,a da ga svaki put saltam ne pada mi napamet gde on uhvati vajrles uhvatice i drugi,meni je radio sa 8gb bez problema.
Najvise mi se svidela lampa kao opcija ali nju kao opciju ima i moja 5800 i svaki drugi simbijan.... Cena....manje vise ok,npr pomenuti Samsung s5230 je jeftiniji 20-40e a po meni je bolji.

Pa ti kao da si neki HTC kritičar :haha:, toliko mana nema ni jedan telefon ::namigivanje::, više je to da mnogo toga zavisi i od kupca...koliko ga koristiš toliko ti baterija i traje i tako je kod svakog telefona, ali dosta toga je i u podešavanjima telefona, da manje baterije potroši. Lepo leži u ruci, da li si fotografije prebacivao na PC i upoređivao sa ostalim proizvođačima, nije ti dobar blic, podesi noćni mod pa će da radi kao reflektor, jebeš telefon koji nije 24 h priključen na netu, informacije o vremenu i sve ostalo odradiš u par koraka sa sasvim ok vip netom, da bi ga osetio u džepu aktiviraš vibraciju i rešiš problem, a porediti S5230 i HTC Widfire je pomalo i bezobrazno ! ::namigivanje::

Ups moja greska htedoh reci S8000 JET a ne s5230.

Veruj da sam manje zamerki nasao tom s5230,Nokiji 5800 i mnogim drugima.Bateriju nisam spominjao jer ga nisam dugo koristio tako da o tome necu pisati,fotke prebacene i opet kasni za ostalim telefonima i po danu a posebno nocu,nocu je bolji samo od Vivaz-a koji ima jednu led diodicu kao i HTC,net na telefonu koristim po potrebi kad imam vajrles onda idem preko njega a kad ga nema onda preko sim kartice a da svaki put menjam podesavanja...neka hvala.Sto se tice vibracije oseti se ali kad sedim a kad sam u pokretu slabo se oseti i prava je sreca kad primetis da te neko zove ili poruka.

Moje mišljenje je da je odličan odnos kvaliteta i cene, i da u vip-u za te pare nisam mogao da kupim bolji telefon, kada mu nađem neku zamerku koja mi bude smetala, menjam ga 100 %... Cenim tvoje mišljenje, ali msm da si malo previše kritičan ::namigivanje:: :ppozdrav:

Kad sam ih imao preko 70-ak pa tacno znam sta mi se svidja kod kog,nije ova 5800 nista posebno ali mi se svidela a ne znam zasto,valjda sto je prakticna i ima sve sto mi treba,samo sad trazim Satia da se malo sa njim igram. :D

Utisci za ovog malisu su sledeci: + jako lepo izgleda,baterija drzi 7 dana minimum mozda ce i vise videcemo sledecim punjenjem,prvi put je drzala 7 dana a to mu je bilo prvo punjenje sad ima 6 dana od drugog punjenja i jos 2/5crtica baterije.Tastatura je gumena nece ulaziti prasina ali nije najsrecnije resena za poruke,a zbog njih sam ga uzeo,kvalitet signala i nije neki ali ima jak zvucnik i vibraciju.
- klizav je pozadi tako da lako padne sa nekog klizavog sanka,stola i slicno,nema ni radio ni lampu sto su mu veliki minusi.

Danas sam stekao jaaako lepo iskustvo sa lancem prodavnica RIM Mobil iz Novog Sada,sinoc me drugar zvao da mu donesem nov Samsung D980 ja ih pozovem kazu imaju na lageru,danas na pauzi predavanja odem da kupim ona se radnica izbecila na mene kaze nemaju ih vec dugo ali imaju jedan polovan,reko ostavite ga docu za sat ipo idem samo na fax pa da ne vucem kaze ona curka ne treba ni kapara ni nista u povratku idem po telefon kad ono prc prodali ga i boli ih paja...

Hahaha Rim Mobil :haha:, bio si u Jevrejskoj ulici, kada sam god imao 2 minuta vremena išao sam da se raspitujem kod prodavačica, ako ništa drugo uvek su imali najbolje prodavačice u gradu :osmeh: :ppozdrav:

Nazad
Vrh