Mobilni telefoni

Obisao 3 prodavnice ako cemo bas da brojimo iz dobro poznatog razloga ;)
Ali im danas nisu vredele samo su mi pritisak digle curke...

jel zna neko na nokiji 5228 kako da sklonim onu ikonicu od poruka u desnom uglu gore jer stalno treperi a nema poruka

Ovih dana sam u ruci imao HTC Desire HD, neverovatan telefon, jeste, mnogo, mnogo para, ali sam oduševljen, ako bude u vip-u kada mi istikne ugovor za wildfire, pazarim ga 100 %....
Evo i jedne slike iz ruke....

htcdesirehed033020102.jpg

Matke i ja sam ga imao u ruci nisam hteo da ga uzmem jer bih tesko nasao kupca zbog cene tj ne nudi nista novo a kosta ko djavo.
Ovih dana sam se rastao sa 5800 posle 5 meseci koristenja sam extra zadovoljan i nemam mana osim sto je par puta blokirala,sad koristim i7500 Galaxu,sto bi oni rekli u filmu "Govno ko govno samo slatko" tako i ovaj telefon...

Kolega to stoji, ali je telefon zaista neverovatan, znaš kako kažu, svaka roba kupca nađe :osmeh:, HTC pravi zaista aždaje od telefona, HD2 može da se nađe za 200 e u dobrom stanju, HD 7 za 240 evropljana, to su zmajevi, a nisu mnogo para ! :ppozdrav: A od SAmsunga čekamo Galaxy II :ppozdrav:

Aha, pa lepo kolega ti kao švercer telefonima :osmeh:. Ali HD7 i i 7500 definitivno nisu identični telefoni, HD7 ima veći ekran sa mnogo većom rezolucijom, a i nekako mi je lepši od galaxy-a, moćnije izgleda :haha:, pogotovo kada kupiš broj od neke cice :osmeh:

Da u pravu si lepse izgleda i to mu je jedini adut,mada ima jos jedan ako cica ne dadne broj onda je opicis sedmicom jer je upola teza od ove galaxije.

Haha :haha:, to je onaj kromanjonski stil muvanja devojaka, sa telefonom od 169 grama da opičiš Valueva bilo bi gusto, i kada je opičiš za kosu i u pećinu ( eto još jedne prednosti HTC-a ) ? :haha:

malo u off topic :off_topic:, ali bilo je jače od mene !

nije-zivot.jpg

Jedan dečko mi je pričao da mu se ta C6 ni malo ne dopada, uzeo je na nekoj promociji msm u mt:S-u i kaže da se pokajao, e sada nzm da li joj je našao još neku zamerku !

Ja pricam za C7 da je odlicna jer je imaju gazde servisa,prave casova razgovora da ni oni ne znaju koliko i sve radi bez problema,samo je kamera ....

Aha, nismo se razumeli, sve, sve ali symbian nikada više, posle N 95, N 95 8 GB........kada ga prepuniš podatcima, zakucava bar par puta dnevno ! ::lose::

Znam, da je do procesora ali i do ROM memorije, pogledaj svi noviji HTC imaju već po 512 MB ROM memorije, a za procesore od po 1 GHz i 1,2 Ghz ne treba trošiti reči, kada ga kupiš i kada je zazeće memorije softversko radi kao satić, ali posle par meseci i ako izvršiš update symbiana, opet baguju, da napomenem da mu treba bar sat, dva da se povrati u život posle update-a !

Nisi me razumeo @NA, posle par meseci rada, izvršiš mu prvi update symbiana, a ne svaki mesec od kupovine. Pogledaš da li ima neka novija verzija za taj telefon i središ to za dvadesetak minuta, ali posle mu treba vremena da se povrati i da počneš zaista da udiđaš razlike, ubrza ga to dosta i tako sam radio bar svaka 3~4 meseca. Samo preopteretim memoriju, ništa više ! :osmeh:

Ma proslo me to da trpam u telefon sta stignem,postajem kao penzioner po tom pitanju dosta mi i 2gb memorije ako nema garmin i to je to.Malo koji mi telefon i ostane duze od ta 3-4 meseca.

Ma jok nisi me razumeo imam telefon "za sebe" koji koristim par nedelja meseci a ovi sto prodju kroz ruke i testiram ih par dana to i ne racunam za ozbiljno.

Nazad
Vrh