Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako moze bez ovakvih odusevljenja i tepanja molio bih Vas.mladja kg je napisao(la):Norht duso moja gresis ja sam preko telenora uzeo nokiu c3,imam 5oomb,15o min,5oo poruka,5oo min u mojoj mrezi za 932 din,24*932=22368 vrednost tel oko -15ooo=7368:24 meseca=3o7 dinara me kosta mesecno sto nije mnogo a i povoljno je,pozdrav
Odlicna je i ne menjajte je skoro,kad caletu ode njegova dobice takvu nokiju.Attila je napisao(la):nokiu2700classic
Mislio sam na e52 samo sam greskom napisao e72 ni sam ne znam zasto.North ARMY je napisao(la):Iskreno da kazem nisam ga nikad imao,samo sam ga video uzivo,delimo isto misljenje da je extra telefon.Meni se licno svidja,na papiru je odlican a i uzivo.Gazda je imao e51 nije zver ali je radio,ispadao,bio u vodi i jos uvek radi ali se ne koristi kao pre,stoji mu za ukras jer je posle njega sahranio nokiju 6700 koja je cist promasaj,sad ima C7.
Sve u svemu moja preporuka za e72 jos ako je crna.![]()
![]()