Mobilni telefoni

hehehehe kada si Notrh pazario Samsung, jako dobar telefon prcesor :D, kamera :D, rezolucija ekrana :D, samo da nije fabrički softver....

Ne smeta mi softver,ima slabiji zvucnik od 5800 ali je dobar malo iznad proseka i ne lezi bas u ruci kao i vecina pljosnatih 5800 puno bolje lezi u ruci.

Svi modele mobilnih - jedan punjač

Komisija zadužena za telekomunikacije pri EU završila je pregovore sa svim velikim proizvodjačima (14 firmi) i dogovorila proizvodnju jedinstvenog, univerzalnog, punjača moblinih telefona.
Proizvođači su prihvatili da proizvodei punjače sa micro USB ulazom. Sporazum su potpisali: Apple, Emblaze Mobile, Huawei Technologies, LGE, Motorola, NEC, Nokia, Qualcomm, Research in Motion (RIM), Samsung, SonyEricsson, TCT Mobile (ALCATEL mobilni telefoni), Texas Instruments i Atmel.

2en6dko.jpg

Sigurno da su, sa usvajanjem univerzalnog punjača, najviše na dobiti korisnici, posebno oni koji imaju više od jednog aparata jer koriste različite punjače za svaki telefon. Iz komisije tvrde da se, zbog zamenu punjača, godišnje u EU napravi preko 50.000 tona elektronskog otpada.
Postoji i namenski uradjena WEB stranica za univerzalni punjač na www.onechargerforall.eu.

Za tehnički obrazovane standardizovana šema novog punjača:

1zn06rl.gif

:ppozdrav:

Nzm da li je neko od vas imao sličnih problema sa Samsungom S 5230, ali polako počinje da mi otkazuje toush screen ::lose::, sada sam došao sa rođendana i muku sam sa njim mučio celo veče, sumnjam na softver :sta:, ali sada ću još malo pregledati šta je u pitanju !

ja imam nokiu 6230i vec cetri godine nosam je po traktoru,ispadala milion puta samo je sastavim i dalje fercera a sva otrcana nelici na tel vise.
a imam i noki n97 koju koristim van radnih obaveza

Samsung I 900 Omnio otišao za 13 500 RSD :D, sada društvo popravljenom S 5230 pravi HTC widfire ! :D

Kupio HTC-a Wildfire danas,prvi utisak telefon k'o telefon ni blizu ocekivanog da je extra brz,kamera prosecna,sve u svemu prosecan telefon ovih dana sledi detaljnije testiranje.

@NA druže veruj mi da ćeš biti zadovoljan telefonom uzeo sam ga preko VIP-a na dve godine 12 999 RSD, crni i prezadovoljan sam, update sam softver na 2.2.1 i malo je poboljšan... uzeo si za keš ili preko paketa ? :ppozdrav:

U zivotu nisam uzeo na rate a kamoli pretplatu,imam i nokiju 5800 nek stoji dok ne idim kako ce mi se ovaj svideti.
Kako da proverim softver ??

Norht duso moja gresis ja sam preko telenora uzeo nokiu c3,imam 5oomb,15o min,5oo poruka,5oo min u mojoj mrezi za 932 din,24*932=22368 vrednost tel oko -15ooo=7368:24 meseca=3o7 dinara me kosta mesecno sto nije mnogo a i povoljno je,pozdrav

mladja kg je napisao(la):
Norht duso moja gresis ja sam preko telenora uzeo nokiu c3,imam 5oomb,15o min,5oo poruka,5oo min u mojoj mrezi za 932 din,24*932=22368 vrednost tel oko -15ooo=7368:24 meseca=3o7 dinara me kosta mesecno sto nije mnogo a i povoljno je,pozdrav
Ako moze bez ovakvih odusevljenja i tepanja molio bih Vas. :cao:

Iskreno da kazem nisam ga nikad imao,samo sam ga video uzivo,delimo isto misljenje da je extra telefon.Meni se licno svidja,na papiru je odlican a i uzivo.Gazda je imao e51 nije zver ali je radio,ispadao,bio u vodi i jos uvek radi ali se ne koristi kao pre,stoji mu za ukras jer je posle njega sahranio nokiju 6700 koja je cist promasaj,sad ima C7.
Sve u svemu moja preporuka za e72 jos ako je crna. :D :D

North ARMY je napisao(la):
Iskreno da kazem nisam ga nikad imao,samo sam ga video uzivo,delimo isto misljenje da je extra telefon.Meni se licno svidja,na papiru je odlican a i uzivo.Gazda je imao e51 nije zver ali je radio,ispadao,bio u vodi i jos uvek radi ali se ne koristi kao pre,stoji mu za ukras jer je posle njega sahranio nokiju 6700 koja je cist promasaj,sad ima C7.
Sve u svemu moja preporuka za e72 jos ako je crna. :D :D
Mislio sam na e52 samo sam greskom napisao e72 ni sam ne znam zasto.
Sto se boje tice ne bih nista rekao jer je nisam video uzivo.

Nazad
Vrh