Mobilni telefoni

Nikad cuo i nemoj svacim da trljas mozes da skrkas skroz displej...
Imas zastitnu foliju da kupis u skoro svakom servisu,ja sam uz moju Nokiju dobio fabricki jos 2 folije. :D

North ARMY je napisao(la):
Nikad cuo i nemoj svacim da trljas mozes da skrkas skroz displej...
Imas zastitnu foliju da kupis u skoro svakom servisu,ja sam uz moju Nokiju dobio fabricki jos 2 folije. :D

Na zadnjoj strani je greb a folije ću uzeti, hvala. :ppozdrav:

Ja sad opet imam Nokiju 5800,masina ima sve.
Imao sam SE Vivaz U5i i ova mi je bolja,ko nije imao oba reci ce da sam lud ali je tako.

Ja sam ih imao mnoogo vise 2x N95,2X N73,2X 6120,2X N82 i mnoooge druge mrzi me da nabrajam sad.
Post je spojen: [time]1296520872[/time]

imao sam i ja još nokia N 70 sam kupio čim je izašao bio je oko 370 e i dalje mi je u njemu neki crnogorski broj i radi, ima preko 200 sati razgovora na njemu, nema ko ga nije koristio, ali i dalje radi...govorim za novije nokijine telefone, nzm zašto razvijaj simbian kada je to skroz out os, postoji toliko boljih, i wm je bojli, a android da se ne govori....

Uzmi nekad U5i SE da vidis sto mu je odradjen simbijan,imao sam ga mesec dana mozda koji dan vise ni jednom nije zakucao a koristio sam ga maximalno za ove praznike,usavrsili su i oni svoj OS.

Nazad
Vrh