Mobilni telefoni

Daleko sam ja od fana sonija,ali sta naci sa 12mpx za te novce ??
Obilazim BB i HTC jer imaju prepumpane cene po mom skromnom misljenju.

I na mom 8mpx otkidaju danju,nocu je ok sve na udaljenosti do 1m,sve preko 1m je lose...a Satio ima xenonski blic,imao ga je i jos ga ima drug koji ga je proletos kupio cim je izasao,i sad ga ima a ni sam ne zna koliko ima poziva i poruka,licno sam video kad mu je ispao na pecanju i kotrljao se jedno 2m po bajeru Bosuta do granja u vodi i nista mu. :D :D

North druže da li tebi treba telefon ili digitalni fotoaparat, pa ne možeš očekivati od mobilnog telefona da pravi dobre slike noću...zadovoljan sam ja i sa ovih 5mpx na Omniji, a kada negde krenem ponesem fotoaparat, nije veliki, šta više manji je od telefona :D

hahah :D, da se ne bi patio i tražio "all in one" kupiš sebi ovakav prsluk i rešiš problem :D haha

34q38dk.jpg

Ne razumem čemu toliki megapikseli sa tako mizernim objektivom. :sta:

Ja imam K800 i super mi je! :cool:

Trebao bih da uzmem neki telefon za mamu, njoj treba da je što jednostavniji i prostiji, i jedino pored razgovora i sms-a što joj je potrebno je neka solidnija kamera. Sve drugo je nebitno, samo da se što prostije koristi! Rečeno mi je da je Nokia 6303 pravi izbor za nju. Pošto su polovne takve Nokie?

@ NA

Ipak bih onu Nokiu, prioritet je da je korišćenje prosto ko pasulj, a i mama se navikla na Nokiu i neće da uči ništa novo. Nije to hića, naletiću već na neku očuvanu.

treba mi pomoć danas sam dobio nokiju n95 za neki dug ali da ne dužim zanima me kako da instaliram mape jel ima neki sajt pošto mi treba mapa srbije ako neko zna nek napiše

drugari....problem...imam tel. nokia 6303i classic ..kupljen pre 3 meseca...problem je u tome kad zovem nekog cujem tog nekog a on mene ne,isto kad mene neko zove,cujem tog ko me zove ali ne cuje on mene....sta li mu je? :udri:

Dzogi_89 je napisao(la):
drugari....problem...imam tel. nokia 6303i classic ..kupljen pre 3 meseca...problem je u tome kad zovem nekog cujem tog nekog a on mene ne,isto kad mene neko zove,cujem tog ko me zove ali ne cuje on mene....sta li mu je? :udri:
otišao ti mikrofon slušalica kako hoćeš

Probaj master reset da uradis meni se bilo desilo na novom Vivazu da ne radi glavni zvucnik.
A imao sam 6300 prethodnika tvoje kojoj nije radio mikrofon jer je lose resen na ubod je pa je ispao,otvaranjem je samo nabijen i radio je bez problema kasnije.
Popravka je bila oko 7e,a za mene dz. :D

Necemo mesati mikrofon i slusalicu.
Post je spojen: [time]1295209785[/time]
@Dzogi_89 pokusaj da spojis slusalice pa ces videti dal je do softvera ili je bas otisao mikrofon....a moze biti i u opcijama dok traje poziv da izaberes opciju da iskljucis mikrofon,mnogo kombinacija... :cao:

probao sam to u toku poziva da iskljucim / ukljucim mikrofon...nije to evo sad cu slusalice da mu prikljucim pa da vidim sta ce se desavati...Hvala za odvojeno vreme za mene!

Ima li nokia 3120 classic mogucnost da se broj stavi na ignore i gde .Ne mogu nigde da nadjem tu opciju.

Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):
Ima li nokia 3120 classic mogucnost da se broj stavi na ignore i gde .Ne mogu nigde da nadjem tu opciju.
nisam siguran da li ima ta opcija, pogledaj u podešavanjima dolaznih poziva, ako ne uspeš tu da pronađeš, razgovaraj sa operaterom, požali se na uznemiravanje, ako se nastavi, ugasiće mu/joj broj... ::namigivanje::

Nazad
Vrh