Mobilni telefoni

evo male pomoći svi forumasima koji nisu upućeni u telefone, siguran sam da mnogi znaju za ovaj sajt, ali ima i nekih koji ga nikada nisu otvorili....najposećeniji srpski mobilni sajt...

http://mobilnisvet.com/

koji ste vi kraljevi :haha:, cene su sa PDV-om zbog toga su tako visoke, pozovete lepo prodavnicu ili još bolje odete live i vidite cene, kao što je ovo najbolji forum o poljoprivredi u Srbiji, tako je i ono najbolji sajt u Srbiji za mobilne telefone..... ::namigivanje::

A koja je logika kupiti nov bez racuna i garancije ??
Nije to da kupujes od Pere,Mike,Djoke...u nekoj od velikih prodavnica(da ne imenujem) kad kupis neku robu ne mozes ostvariti pravo na reklamaciju bez garancije,da ne pisem o tome sto ti moze lako neko ukrasti telefon a ti nemas racun za njega.
Post je spojen: [time]1294842980[/time]

Ja imam skroz ok iskustvo sa cenama na ovom sajtu, a i forum na sajtu je vrhunski ima dosta ljudi koji se razumeju i hoce da pomognu... :cao:

nenene, north ti si u velikoj zabludi, niko ovde ne govori o kupovini telefona na crno, od pere, đoke.....kada odeš u prodavnicu, dobiješ pismenu garanciju, npr 12 meseci, bez fiskalnog računa i ona ti takva važi bez njega, jer na garanciji imaš dan kada si kupio tel, sa pečatom prodavnice, a fiskalni račun ćeš dobiti ako tel kupiš npr u vip-u, mts-u, telenoru-u.....promenio sam telefona ne znam ni sam koliko, nikada nisam dobijao fiskalni račun, samo pismenu garanciju......

gde sam god kupio nov ili polovan telefon dobio sam pismenu garanciju, dva puta nisam bio zadovoljan softverom, vratio sam tel, reinstaliran mi je sof i od tada je radio savršeno, tako da garanciju prihvataju, i njima to druže odgovara, niže cene telefona, jer ne prolazi kroz sistem PDV-a, automatski veća prodaja, veći profit..... ::namigivanje::

Sve ja to znam,ja sam ih kupovao tako od nasih lokalnih sa kojima sam dobar pa papiri nisu ni trebali,ali nesto ne verujem za vece prodavnice da tako prihvataju.
Srecom uz ovog Sonija imam i fiskalni,danas mi je drugarica fol ukrala ali se nisam mnogo osekirao,papiri,racun,imei sve imam. :D

:D veruj mi da sam imao samo jedan fiskalni račun i to od Samsunga S 5230, koga sam kupio starog 2 meseca, a imao je garanciju još 22....i uvek od poznatog čoveka, ako kupuješ preko mobilnisvet ili drugi sajtovi, što više podataka druge strane i stvar je rešena :)

Meni sad treba da stigne jedan s5230 sa papirima,kutijom,folijom,futrolom,kablovima...od ujne iz HR,samo da ga dekodiram a mozda sa njim stigne i SE Spiro,kod njih sad ima akcija pa kako se pogodimo ujna i ja. :D

moj savet ti je da taj S 5230 ne ispuštaš, imam na njemu već 150 sati razgovora i oko 3500 poruka, strašan telefon, zverka, a tako jednostavan da je to strašno :D, pre par dana sam se menjao sa nekim likom, dao sam mu Nokiu E90 za Samsung I 900 Omnia 16 GB i 20 evra :D

Nesto me prolazi volja za telefonima kao pre,imao sam letos s5230 isto full kutija,racuni ja ga platio 60e,dao njega i prepakovanu 6300 a dobio odlicnu N82 i 50e. :cool:

Pre sam koristio samo Nokia telefone, onda sam kupio Nokiu N 95 8 GB i razočarao se.... ::lose:: ova omnia je jako dobar telefon, nikada pre nisam koristio wm operativni sistem, sinoć sam instalirao novi 6.5, prvi dan privikavanja je bio kritičan, sada pesma :D

Rado bih se vratio na Nokiju ali da izmisle nesto novo,zapravo hteo sam N86 kao 8mpx a ni xenon nema. :udri:
Sad bih Vivaza menjao za Satia u istom stanju uz moju doplatu zbog blica.Pre je bio blic dodatno da se kupi ima li sad toga ?? :sta:

Pre samsunga sam imao black berryja, dobar fon samo mu je kamera loša u plm ::lose:: ::lose:: ::lose:: menjao sam sa čovekom on meni s5230 i 200e a ja njemu berrija... :D

vidim fan si Soni Eriksona :D, koliko sam ja upućen za novije telefone ne možeš kupiti posebno blic, znam na šta misliš.....kakva je kamera kod Satia 12 MP kida a ? :D

Nazad
Vrh