Mobilni telefoni

a kada ti ne bude više veran, zameni ga za Sony Ericsson K850i, odličan telefon ima već dugo drugarica i nije imala ni najmanji problem... :D
v6k6tf.jpg

Ne pitaj koji imam imam sve jeftine 6120c,6233 i SE F305,od skupljih sam imao svasta i manje vise sve prosao navise nokije N serije,sad ne znam sta probati a da nije tac skrin.
Post je spojen: [time]1293191589[/time]

nije stvar u tome da li je tel jeftin ::namigivanje::, već koliko dobro služi, možda ste gledali Vertu telefone ili modne tipa prada, pozlaćene kao npr Nokia 8800, sve su to spravice po nekoliko stotina pa i hiljada evra :sta:...sada se većina proizvođača posvetila razvijanju touch screen telefona, pogledaj kompletnu Nokijinu E seriju, to su sjajni telefoni, samo pazi jedno kada ih budeš kupovao nove ili polovne, skini bateriju i pogledaj da li piše made in Finland ili made by Nokia, to je velika razlika, a mnogo ljudi i ne obrati pažnju... ::namigivanje::

Znam sta je made by Nokia ::namigivanje::
Ali ova moja 6120 je made by Nokia,odlicno radi original pakovanje i nista joj ne fali,samo da ima jacu kameru od npr 5mpx.
Svidja mi se N86 sa 8mpx ali nema xenonski blic. ::lose::

:ppozdrav:

Ja nesto nisam ljubitelj SE telefona, ima sam par komada ranije i nesto mi ne lezi u ruci ::namigivanje::

Vidim imas jak procesor, da te sluzi bar 5-6 godina :haha:

Nisam ni ja ali su mi nokije dosadile,procesor bi po jacini mogao orati :D sad se igra sa 8gb koju sam dobio uz njega i ne planiram da kupujem vecu.
Mislim da ga necu skoro prodavati svidja mi se za pocetak. :cool:

Super ali dobro bre kada će neko da časti.Po forumu samo padaju razne kupovine i ponove a niko ni da spomene barem jedno piće ne mora meze.

230e,Baca znas da je kriza studentska. ::namigivanje:: :D
Post je spojen: [time]1293455204[/time]

Dizel ga nije ni kupio tj zaradio,pre se desi da mi telefon zaradi ako ne dizel onda bar bezolovni za skuter. :cao:
Post je spojen: [time]1293457202[/time]
Utisci,ergonomija 5+,lagan,ne krcka u ruci,displej ima dobar odziv i super rezoluciju,procesor bez greske,jednostavan,kamera po danu odlicna za noc nece biti extra jer ima led umesto xenon blica,mana slab zvucnik.Za bateriju...tek treba da se dokaze.

Nazad
Vrh