Није епилог, већ више некакав полукорак, међустаница или како да то назовем: у подне ми курир донео фину нову кутију у којој је запакован пар "Баофенга" 888с. Нашао сам продавца на "Купујем-продајем" који је сет од пар таквих продавао (заједно са још само пар њих трговаца сличне цене) за 1799 динара. Пре наручивања питао сам га да ли сам пропустио нешто у огласу, да ли си токи-вокији можда половни, рефабриковани, са старом батеријом или слично, пошто је дијапазон цена за те моделе огроман. Рече ми да је све ОК, ново, нераспаковано, исправно, да има још десетак сетова на стању, па сам и наручио сет за себе. За ту разлику у цени, коју сам уштедео на самим токи-вокијима, пазарићу од Ћинеза кабл за програмирање токи-вокија (да све пресетоване станице спакујем у опсег ПМР 446), истражити која од антена са "Алија" се лепо упарује са "Баофенгом" за поменути опсег, па да ствар "уведем у употребу".
Исправка: цена пара мојих "Баофенгића" је била 1699 или српски речено 'иљаду седамсто динара, а не 1799.
Исправка: цена пара мојих "Баофенгића" је била 1699 или српски речено 'иљаду седамсто динара, а не 1799.
Poslednja izmena: