Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Počemu etot vopros tovarišc Zorge? Mi fam poslal ustrijtsva svjazi, njet? Vi hatite skazat čto vi ih ne polučili?Нису у питању мобилни телефони, али јесу преносни уређаји за комуникацију на даљину: токи-вокији.
Има ли неко неког искуства са тим стварчицама, онима из сегмента најобичније конфекцијске понуде, свим оним "Баофенг", "Шуао..." .... како ли се већ зову? ОК, јасна ми је директна веза између јачине сигнала токи-вокија и домета сигнала, али остало не капирам. Зна ли неко барем шта би требало избегавати када правите избор и уопште, како направити избор?
Zorge nadam se da razumeš moj latinični po ruski!Počemu etot vopros tovarišc Zorge? Mi fam poslal ustrijtsva svjazi, njet? Vi hatite skazat čto vi ih ne polučili?
Eto nevozmožno! V Rosiskoj Federaciji odni samih česnjih naimnie korumirovanih gražadan vo vsem mire!
Sada ne znam da li vam treba nešto ozbiljno ili čisto amaterski (Za PMR446 vam ne trebaju nikakve dozvole za korišćenje).Нису у питању мобилни телефони, али јесу преносни уређаји за комуникацију на даљину: токи-вокији.
Има ли неко неког искуства са тим стварчицама, онима из сегмента најобичније конфекцијске понуде, свим оним "Баофенг", "Шуао..." .... како ли се већ зову? ОК, јасна ми је директна веза између јачине сигнала токи-вокија и домета сигнала, али остало не капирам. Зна ли неко барем шта би требало избегавати када правите избор и уопште, како направити избор?
Управо аматерски и баш је онај први са линка, "Баофенг" 888с, којег само што не продају на киосцима, онај кога сам приметио, па рекох, да чујем овде зна ли неко нешто из прве руке о тој тематици.Sada ne znam da li vam treba nešto ozbiljno ili čisto amaterski (Za PMR446 vam ne trebaju nikakve dozvole za korišćenje).
Шут, сосни тунца на всех языках.Zorge nadam se da razumeš moj latinični po ruski!![]()
![]()
![]()
Misliš da ima? Davno sam bio na buvljaku, ali ideja je dobra, potražiću.Синиша, што не видиш на бувљаку има сигурно старих цб радио станица од таксиста, кад намонтираш на комбајн са антеном добијаш сигурно добру покривеност. Мана је што је на 12/24 волта.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Aaaa..... на том Синиши се обраћао Сапатник. А ја нисам регистровао да се и он укључио у дискусију. Пардонирам!Misliš da ima? Davno sam bio na buvljaku, ali ideja je dobra, potražiću.
Tacno sam mogao da pretpostavim da si bio radio četaАха, па онда мораш људе да научиш Морзеову азбуку.... или запослиш неког са ВЕС-ом радисте, па кад крене: . _ _ . . _ . _ . . _ _ _ . . . _ .![]()
Ovo nisam znao. Uvek čovek može nešto novo i pametno da nauči.сосни тунца
Treba mu za kontra-Majdan. Sad ne znam dal se to smatra ozbiljno ili amaterski. Valjda sve zavisi kako se izvede.Sada ne znam da li vam treba nešto ozbiljno ili čisto amaterski (Za PMR446 vam ne trebaju nikakve dozvole za korišćenje).
Немо' да ме зезаш да ниси ни мало загребао по руском сленгу!?Ovo nisam znao. Uvek čovek može nešto novo i pametno da nauči.![]()
Sve u svemu treba da se gleda PMR446 (Za taj standard ne treba nikakva dozvola za korišćenje i da bilo ko strahuje da će neko od nadležnih doći i uzeti radio stanicu >Toki Voki<).Ovo nisam znao. Uvek čovek može nešto novo i pametno da nauči.
Treba mu za kontra-Majdan. Sad ne znam dal se to smatra ozbiljno ili amaterski. Valjda sve zavisi kako se izvede.