Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako vama treba samo lampa možete da odradite na onaj moj način ili kada je ekran zaključan skrolujete i treba da se pojavi LampaAuu, lakše je naučiti laplasovu transformaciju nego postaviti ikonicu na telefonu...
Koje je to dugme?
Na Honoru dva puta brzo dugme za smanjivane zvuka i upali svetlo bez da odključaš ekran.Koje je to dugme?
Sa strane imam dugme gde se pali telefon, kad tu kratko stisnem upali se ekran, to zovem početni ekran. Onda ako mi treba fotoaparat samo pipnem ikonicu fotoaparata u desnom donjem uglu i povučem je u levo i fotoaparat je spreman za slikanje. Tako isto se koristila i ikonica za svetlo samo što je ona u donjem levom uglu bila. Ako hoću drugo šta da radim onda povučem prstom na gore po ekranu i dobijem sve ostale ikonice. Ne koristim one šare ili otisak za otključavanje jer mi ne treba. I sad šta je od svega ovoga dugme za zaključavanje?
Mozda ti nije ukljuceno. Idi na podesavanja- dodatna podesavanja- precice za pokrete- ukljuci lampuProbao, kliknem dva puta na to dugme i ništa... Probao brže, sporije, ništa. Nema veze, par poteza više nego pre i imam lampu. Nigde nije tolika frka da ne istrpi par povlaka prstom više...
Nigde nisam našao tu opciju. Postoje prečice, ali da podesiš da budu na početnom ekranu nema.@dukej te dve ikonice sto imas dole se podesavaju, ides u settings (podešavanja) pa pretrazi Shortcuts (prečice) i u tom meniju imas da podesis sta ce da bude leva a sta desna ikonica na pocetnom ekranu..
I ja mislim na tu opciju. Isto se kod mene prikazu dole levo i desno u uglovima male ikonice. Leva mi je za poziv a desna za kameru i isao sam u opcije i to moze da se promeni, da se postavi na primer lampa. Na kom jeziku ti je telefon?Nigde nisam našao tu opciju. Postoje prečice, ali da podesiš da budu na početnom ekranu nema.
(U stvari možda je zabuna oko toga šta podrazumevamo pod početni ekran. Ja pod tim podrazumevam ekran koji se prikaže kad kliknete na taster napajanja, tj prvi slika koja se ukaže kad se upali ekran. Možda je pravilnije reći zaključan ekran, samo što ja ne zaključavam ekran pa je meni logično da ga zovem početni ekran. Al' ajd', neka je i zaključan ekran, nigde nisam našao tu opciju da se postavljaju ikonice na zaključan eklran.)
Ok, tako sam uradio: Podešavanja - Dodatna podešavanja - Prečice tastera - Uključi lampuMozda ti nije ukljuceno. Idi na podesavanja- dodatna podesavanja- precice za pokrete- ukljuci lampu
Na srpskom.I ja mislim na tu opciju. Isto se kod mene prikazu dole levo i desno u uglovima male ikonice. Leva mi je za poziv a desna za kameru i isao sam u opcije i to moze da se promeni, da se postavi na primer lampa. Na kom jeziku ti je telefon?
Super sto si resio bar nekako.Na srpskom.