Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pratim . . .Na ''stari'' telefon do pre 3 dana kad je mojom nepaznjom stradao ,na njemu sam imao neki ad block instaliran,i nisam imao nigde reklama po ovim aplikacijama i slicno ,poprilicno sam siguran da je bio neki ad block.Sad evo nov telefon uzeo neki danas i jbt skoro svaka aplikacija koju otvorim ima neke glupe reklame koje idu na zivce.
Jel zna neko koji adBlock bi ovo mogao resiti ?.
Mozda je tako ostalo zbog racuna karticu ako si kupovao neke aplikacije ili neki google servis?Ima li neka fora da se promeni zemlja na play prodavnici,dao sam dozvolu za lokaciju al ne vredi misli da je jos u nemackoj...
Zaobidji, mani se klipova sa interneta. Sarene lazi, ulefone je garazni brend.Jel ima neko Ulefone Armor telefone ?.Dvoumim se da uzmem nesto sto ce mi valjda trajati jer posle godinu,dve ni jedan telefon ne izdrzi,izlome se,popucaju ekrani ,smece ...Vidim ima neki klip gde lik sa Ulefone Armor 24 zakucava ekser u drvo ,to je izgleda telefon koji bi izdrzao moja koriscenja ako nije fake nesto.
Koji onda telefon tog tipa uzeti ?.