Mobilni telefoni

Probao ,ne pomaze,mozda za nesto,ali ovo na aplikacijama i dalje puno reklama,jedino na nekim aplikacijama nije bilo ono 5-0 sekundi kad cekas pa mozes ici na X ,sad odma ima kao X gore da uklonis reklamu bez odbrojavanja ,ali opet je tu reklama pri svakom otvaranju aplikacije ....
Evo instalirao bas aplikaciju tu AdGuard ,i to je pomoglo,nema reklama.E sad,jel to nesto tipa 7 days free,will see ...Kako me zao sto ne mogu da se setim sta sam koristio na stari telefon,takve stvari instaliras i zaboravis na njih ,sve dok ponovo ne zatrebaju xd.

Poslednja izmena:
Ja koristim kiwi browser malo je zenit za podešavanje pošto ima podešavanje za komp i mob .Nebude isti izgled ekrana ostaju okviri dok nepređeš na ceo ekran . Na starom telefonu nema ni jedne reklame a na novom za sada samo na početku videa na YouTube ostalo nisam primetio .

Ima li neka fora da se promeni zemlja na play prodavnici,dao sam dozvolu za lokaciju al ne vredi misli da je jos u nemackoj...

Na ''stari'' telefon do pre 3 dana kad je mojom nepaznjom stradao ,na njemu sam imao neki ad block instaliran,i nisam imao nigde reklama po ovim aplikacijama i slicno ,poprilicno sam siguran da je bio neki ad block.Sad evo nov telefon uzeo neki danas i jbt skoro svaka aplikacija koju otvorim ima neke glupe reklame koje idu na zivce.
Jel zna neko koji adBlock bi ovo mogao resiti ?.
Pratim . . .

I kod mene, ali kada pustim yt na tv-u naplati mi vanced. Kao da zna da ne gledam reklame pa sve po dve :)

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Ne znam gde da stavim ali ajde možda neko ovde zna. Donekle mi je poznato da IPTV uređaji koriste 4 žice RJ45 konektora. Koje su to konektor i kako ih treba povezati?

1 - narandzasto-bela ili zeleno-bela
2 - narandzasta ili zelena
3 - zeleno-bela ili narandzasto-bela
6 - zelena ili narandzasta

Brojevima je označen redosled u RJ45 konektoru.

Drugari, jedno pitanje za ljude iz ove oblasti.
Kupio sam novi telefon, (samsung) podrzava 45W punjenje, uz njega fabrika ne daje punjac.
Sta mi je od punjaca pametno kupiti a da ne naskodi telefonu ili bateriji?
Gledam na kp ima cena od 1500 do 5000din za navodno original samsung punjac...
Ajde kupiti i taj pd 5000 ali da ne dobijem neki fus kakav bi i za 1500.
Ili da trazim u radnji?
Imam svoj stari od 10W na njega cu za sad puniti telefon dok ne kupim odgovarajuci punjac.
Verovatno ce to biti jako sporo posto je baterija 5000mAh, ali noc ce biti dovoljna

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne moraš kupovati originalni punjač jer je preskup. Možeš kupiti bilo koji firmirani koji podržava Samsungovo brzo punjenje od 45W. Ja imam Toocki, kupljen sa Alia za 6e i odlično puni Poco F3. Osim Toocki imaš Anker, Aukey, Baseus i slično na Aliexpresu

Jel ima neko Ulefone Armor telefone ?.Dvoumim se da uzmem nesto sto ce mi valjda trajati jer posle godinu,dve ni jedan telefon ne izdrzi,izlome se,popucaju ekrani ,smece ...Vidim ima neki klip gde lik sa Ulefone Armor 24 zakucava ekser u drvo ,to je izgleda telefon koji bi izdrzao moja koriscenja ako nije fake nesto.

Ja са царине чекам "Блеквју" Н6000, од тих отпорних, а и мањих димензија али већу дебљину у односу садашњи стандард код телефона. Осим тих ствари које произвођач искористи у рецепту за отпорни телефон, мислим да у томе доприносе и те мање димензије, да није велик к'о "Најлепше жеље" од 200 грама. Овај мој је коштао око 160 ојра са испоруком, па остаје да видим колико ће за њега да ме оглоби царина.

Jel ima neko Ulefone Armor telefone ?.Dvoumim se da uzmem nesto sto ce mi valjda trajati jer posle godinu,dve ni jedan telefon ne izdrzi,izlome se,popucaju ekrani ,smece ...Vidim ima neki klip gde lik sa Ulefone Armor 24 zakucava ekser u drvo ,to je izgleda telefon koji bi izdrzao moja koriscenja ako nije fake nesto.
Zaobidji, mani se klipova sa interneta. Sarene lazi, ulefone je garazni brend.

Nokia 3310 ;)

Nemoj da bacas pare na te telefone, kad tad i oni puknu. Pukne ekran, isti djavo ko ovi obicni. Uzmi nesto do 150e stavi neki dobar case i staklo i pici.

Koji onda telefon tog tipa uzeti ?.

Nazad
Vrh