Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čisto da dodam ako fleš "crkne" podaci se mogu izvaditi (Samo ne na standardni način).Arkadije Pavle je upravu. Flesh nije pouzdan, crkne i mozes ga baciti. Hdd i da crkne mogu se izcupati podaci. Cloud servis + hdd za backup.
Sta mislis sto se ssd manje koristi za backup?On je slicno kao flash.
Нокија 6300 (ко зна од кад) у свакодневој употреби.Xiaomi crko posle 4.5 god.
Potpisujem. Nije mi se nikad desilo da mi crkne fleš.Dok mi ne crkne jedan flash ,ne pada mi na pamet da prelazim na hdd jer je moje iskustvo sa njima drugacije.
Svaka čast..i meni dolazi X7.ali IronMan.Imam POCO X3,već par godina..nikad bolji mobitel nisam imao:još radi kao prvi dan.Vidio sam ovu limitiranu verziju POCO X7..i nisam mogao odoljeti.Xiaomi crko posle 4.5 god. Stize zamena, opet kinez
Ikonica kod Xiaomi telefona služi za rotirajuću pozadinu (To dolazi kada se sistem ažurira).Na POCO X3 telefonu sam imao na početnom ekranu dva male ikonice, u dnu ekrana, jedna levo a druga desno. Ova levo je bila za paljenje svetiljke, a ona desno je za aktiviranje fotoaparata. Ne znam ni kad (prošle godine), ikonica za svetiljku se izgubila i na njenom mestu se pojavila neka ikonica (neki cvet) za koju nemam pojma ni šta je, a samim tim mi ni ne treba. Hteo bih da vratim na to mesto ikonicu za svetiljku, ali ne znam kako?
Već od MIUI 12 se izgubila opcija promene brzih prečica na zaključanom ekranu.Ne znam ni kad (prošle godine), ikonica za svetiljku se izgubila i na njenom mestu se pojavila neka ikonica (neki cvet) za koju nemam pojma ni šta je, a samim tim mi ni ne treba. Hteo bih da vratim na to mesto ikonicu za svetiljku, ali ne znam kako?
Jedino rešenje je da uključite brzu loptu
Obavezno čekirajte Prikaži na zaključanom ekranu