Mobilni telefoni

Prodajem telefon.
Javlja se "kupac"
Sve joj odgovara, plaća DHL do Leskovca
ff733583dc36f7359d76eda17c398dd2.jpg

Evo, platila
Samo još ko Šojić da joj dam sve podatke s kartice i GOTOVO
a2569dfead73a144f61d4aed8878720a.jpg
940bec4cd0868b6ec74453a3e8481d0e.jpg

2426673be06c78966424eeed3c3932d0.jpg
aa52ed3627bfb5d0617812d35d0c02ca.jpg

Poslednja izmena:
To prolazi kod mnogih bez problema.Nego ima li neko slucajno samung s10 lite na prodaju, cukno sam ekran.

Mi 10 lite 5G. Izdao bez najave. Taman sam planirao da za raspust prebacim slike iz njega, ali nije docekao. Samo zbog toga mi je zao.

I meni je krepo ali uz najavu što je najgore. Samo nije 10-ka već 8-ica. I isto mi žao slika, nisam ih prebacio na vreme.

Mi 10 lite 5G. Izdao bez najave. Taman sam planirao da za raspust prebacim slike iz njega, ali nije docekao. Samo zbog toga mi je zao.
I meni je krepo ali uz najavu što je najgore. Samo nije 10-ka već 8-ica. I isto mi žao slika, nisam ih prebacio na vreme.

SEGURIDAD D.O.O. BEOGRAD
Ustanička 204a, Zvezdara
11050 Beograd, Srbija
Tel: 011 288 3836
Mob: 063 420 222 i 060 0387 999
Email: info@forenzika-telefona.co.rs

Nudimo Vam profesionalnu uslugu forenzike mobilnog telefona i garantujemo diskretnost i privatnost.
Ako niste u prilici da dođete do naše firme u Beogradu, slobodno nas kontaktirajte i pošaljite nam Vaš telefon putem kurirske službe npr. POST EXPRESS.

Spasavanje podataka sa mobilnog telefona obavljamo u roku od 24 do 48 sati. Po završetku forenzike telefon i usb fleš sa podacima Vam šaljemo nazad. Ukoliko želite da povratite obrisane podatke sa svog mobilnog telefona kontaktirajte nas na 063-420-222 ili putem e-maila.

Meni telefon radi automatski backup na google drive i jos negde,zaboravio sam ....otkad sam tako izgubio podatke kad mi pas oglodjao pola telefona pre par godina,od tada svaki moguci backup koristim,to je ono sto najvise i boli,izgubljeni podatci,jeb.. mi se za telefon iskreno.Kontakti su isto backup negde na netu,nisu na sim kartici ili telefonu.

Na google photos npr ima 15-17 gb free ,bar ja imam toliko,po acc ,ja imam 4 acc.Najstarije slike nekad brisem, jer ionako par puta godisnje pravim glavni backup na flash drive,njih imam 6,nzm ni tacno koliko gb,ima dosta,oni su mi glavni za cuvanje podataka.

Fleš ti je glavni backup? Veoma zanimljivo :D
Imate i Megadrive, mislim da je 50gb besplatno.

Flash drive da bude gori od mehanickog HDD-a po pitanju sigurnosti,stabilnosti ?.Ne mogu ih izgubiti jer ih ne nosim nigde.

Kod mene je 2 puta crkavao hdd iznenada maltene,jednom na laptop ,drugi put na komp stari.Dovoljno je mali udar i velike su sanse da ces ostetiti disk.Meni je flash drive na koji imam muziku padao x puta,i dan danas radi bez problema.Svi su inace Kingston marka,jel to dobro ili nzm,ali nikad ni jedan flash drive mi nije crkao,jedan imam oko 15-ak godina skoro,koliko je to puta korisceno ,radi kao prvog dana.

Nazad
Vrh