Mobilni telefoni

Ja sam morao na yahoo da menjam lozinku, bila takodje ista lozinka kao pre, a nisam mogao da se ulogujem. Takodje, mi nije stizao sms od tog sestocifrenog koda.. Pokusao sam sa tim kodom na WhatsApp i preko WhatsApp-a je hteo.. Mozda bi moglo preko vibera, ako nemas WhatsApp..

Nedavno sam promenio telefon i prilikom prijavljivanja na yahoo mail traze mi potvrdu da sam to ja iako imam tacnu lozinku . Traze mi da ukucam sestocifreni kod koji mi stigne na sms i tako verifikujem , ali problem je sto mi sms uopste ne stize . Br je isti , nisam ga menjao . Danima vec pokusavam i isto . Sta mi je ciniti ? Jel imao neko slican problem ?
Resetujte lozinku​

Ista situacija . I za resetovanje lozinke mi traze kod koji ne stize na sms. Whatsapp nemam .
Da li ste na Yahoo nalogu ubacili i alternativnu mail adresu ?​

Ako jeste zatražite logovanje preko nje

Kliknite na + Not receiving an Account Key

Poslednja izmena:
I meni je to palo na pamet, ali posto se drzim podalje od svih ti drustvenih mreza (osim vibera) necu to da radim ,pa makar bilo i samo zbog ovog problema . Bice novi mail . 🙂 Naravno ne yahoo . 🙂

Da ih ne prate
Kada prvi put setuješ telefon i prvi put pokreneš većinu aplikacija, ti im daš toliko dozvola kao da su ti u spavaću sobu ušli.
Pokušajte par dana, čak i kada ne razgovarate telefonom da pominjete neku reč - usisivač, recimo. Posle dan, dva ili tri će vam se ponuditi usisivač na nekoj reklami u nekoj aplikaciji. Znači, nemojte ga guglati, već samo pominjite desetak puta dnevno tu reč dok je telefon pored vas. Probajte.

Registrovan sam na nekoliko ( stručnih ) foruma i prisutan sam na više društvenih mreža ( uglavnom ove značajnije )
Svuda posvećujem samo one teme koje me interesuju ( film , muzika , fotografija , ribolov , sport , kulinarstvo , razne zanati ....... ) i tvrdim da bi bio uskraćen za mnoge korisne informacije da ih ne posecujem .
Ako ste otvorili mail , idete na viber ili YouTube već ste ostavili dovoljno informacija pa vas ne registrovanje na ostale društvene mreže neće nešto posebno zaštititi .

Ne stitim se od nicega ( niti imam potrebe ) jednostavmo me ne interesuje ko je kad pisao ili srao i kakvo mu je govno bilo niti koju pesmu peva pijan ili se puci ispred ogledala. Koristim forume koji su mi potrebni kao i viber i youtube jer su mi takodje potrebni i nisam nizasta uskracen .

Imam instaliran Viber i WhatsApp, ali koristim WhatsApp, a Viber samo ako baš moram komunicirati s nekim tko ima samo Viber. WhatsApp je jednostavan za korištenje na računalu i nema reklama. Može se na računalu koristiti pomoću web aplikacije ili putem preglednika (koristim Brave).

Ne stitim se od nicega ( niti imam potrebe ) jednostavmo me ne interesuje ko je kad pisao ili srao i kakvo mu je govno bilo niti koju pesmu peva pijan ili se puci ispred ogledala. Koristim forume koji su mi potrebni kao i viber i youtube jer su mi takodje potrebni i nisam nizasta uskracen .
Whatsap je slicno kao Viber nemas tu tiih gluposti

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Mogao si čika Lazo i bez tih nekih naučnih izraza, al dobro

Elem, recimo Facebook...
Pa njegov Marketplace (na primer) je jedna od najefikasnijih platformi trenutno ako želiš nešto da prodaš. Probaj, ništa nije crno-belo. Ti na svakoj platformi, društvenoj mreži, forumu... treba da se trudiš da iskoristiš samo ono što tebe zanima i što je tebi korisno. Glupo je sebe cenzurisati, samo filtriranje. Pa i struja je opasna ako rukom uhvatimo golu žicu pod naponom! No, to ne znači - no, no nikako struju u kuću...
Pozdrav, živ bio

Nazad
Vrh