Mobilni telefoni

A kako reprodukuje snimke? 🤔
Kamera je vrhunska u svakom smislu (Ako budem imao vremena poslaću vam u PP video zapis).

Prednosti​

1. Vrhunski ekran
  2. Dobre performanse
  3. Оdlične primarne kamere
  4. Vodootporan (IP68)
  5. Stereo zvučnici
  6. Brzo punjenje (120W)
  7. Podrška za eSIM
  8. Cena

Nedostaci​

1. Nema senzor blizine
  2. Nema proširivu memoriju
  3. Nema izlaz 3,5 mm (Bežične slušalice i rešen problem :bravo: :haha: :osmeh: )

To vise nije ni potrebno,slot za memoriju i ne treba kad ima 512gb

Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока

Iskreno meni smeta sto novi telefoni nemaju 3.5mm dzek, na huaweiu usb-c ali digitalne slusalice moraju, ne rade obicne na usb c.
A bezicne ne zelim da koristim ni u ludilu.

Sent from my Mate 50 Pro

Daner imas noverter jedna strana usb-c a druha strana 3.5mm dzek. Takav ja koristim za moj tel

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Po meni vrijedi doplatiti za vecu memoriju i RAM, mada ja ne bih uzeo nikakav xiaomi, to je kinez koji je pun bagova, ubise raklame i mislim da je njesra. Odprilike za ovu lovu je SM -A24-5, istina ruzniji je od saomija, ali je softver stabilniji. Imas za nesto vece pare Honor magic 6 lite, za zensko prelijep telefon, solidna baterija, ekran i cvrstoca, istina kinez , ali je daleko od xiaomija.
Kakvi bagovi i reklame?

Note 11 pro 5g kupio nov kad je izašao i nemam nameru da ga menjam dok ne crkne,a kako izgleda neće skorije to da se dogodi.Godinama radi bez ikakve greške.

Nikad ni jedan jedini problem, dok je bio MIUI OS,skoro prešao na HyperOS i bukvalno radi kao satić,mnogo bolje od MIUI, a pojeo manje memorije nego MIUI.

Jedino ulaganje nov kablić za punjenje.

Imam i ja ali je analogni svaki, a meni treba digitalni

Sent from my Mate 50 Pro
adapter-tip-c-m-na-3-5mm-audio-tip-c-f-cm193-2883_11.webp
adapter-tip-c-m-na-3-5mm-audio-tip-c-f-cm193-2883_1_1.webp
adapter-tip-c-m-na-3-5mm-audio-tip-c-f-cm193-2883_5.webp
adapter-tip-c-m-na-3-5mm-audio-tip-c-f-cm193-2883_2.webp
adapter-tip-c-m-na-3-5mm-audio-tip-c-f-cm193-2883_4.webp
adapter-tip-c-m-na-3-5mm-audio-tip-c-f-cm193-2883_3.webp

Како да видим капацитет меморијске картице и шта се налази на њој? Redmi note 8 pro

Da se nadovežem na temu, kad spomenuste ekran. Zamenio sam ekran na Huawei Y6 2019 naravno jer sam razbio staklo. To sam radio prije dvije godine i izabrao jeftiniju varijantu sa AliExpressa za nekih 20€ i da radim sam. Uspešno sam to uradio, ali nakon nekog vremena razbijem ponovo staklo i kad sam tražio da naručim cene su prenapuhane, to jest cene dostave su duplo veće. Da li neko zna razlog?

Послато са SM-A145R помоћу Тапатока

Nazad
Vrh