Mobilni telefoni

Nije to samo MTS takva je politika kod svih operatera,kao nov korisnik možeš da tražiš i neku od 25 godina uz telefon,a kao stari korisnik ništa.

Ja imam jedan broj u VIP-u od kad je došao kod nas i skoro ih pitam šta dobijem ako obnovim oni kao javiće se.I zovu i kažu imam power bank na poklon uz obnovu ugovora :D Evo me sad u Yettelu :D

Isto i SBB jede ista govna,juče zvali iz Supernove ja mislim,nude 12 meseci za din,ako se ode iz SBB-a i to može odmah raskid ugovora sa SBB zbog Prve i B92 reko daj da zaokružimo na 15 kaže ne može,ide na godinu dana.Al Supernova kod nas nema optiku,tako da ništa od posla.

zato ja imam samo broj i Box paket u Mts-u.. kad hocu telefon da kupim odem i kupim ovako za kes,uzeo sam letos samsung A53 bomba od telefona

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ista je priča i kod otkupljivača naših poljoprivrednih proizvoda. Npr. ja ovršem i dam robu otkupljivaču (tj. ostavim je na lager kod njega, al' to kod nas podrazumeva da kad budem prodavao robu da je prodajem upravo njemu). Kad rešim da je prodam uvek imam manju cenu (jer je moja roba već kod njega) nego neko ko mu je dotera od kuće. Znači ja sam već dao robu njemu a ne nekom drugom (i to godinama), na meni je već zaradio na lageru (nije lager džabe), i opet mene manje vrednuje nego nekog ko će mu možda ukazati poverenje. Odnosno na mojoj robi ubira veći kajmak jer će imati veću zaradu u razlici cene. To je ono uvek šibaš konja koji bolje vuče...

Ja imam jedan broj u VIP-u od kad je došao kod nas . .
Slično , bio sam u VIP-u od početka .
Više puta sam produžavao ugovornu obavezu . I tako jedne prilike poželim da uzmem neku NEO tarifu ali avaj , nije mi prošao ugovor i ne može . Kad se okončao ugovor više nije bila u ponudi NEO tarifa . Tada sam počeo da kopam da li postoji neki operater bez ugovorne obaveze i naletim na free Pejd GLOBALTEL . Već neko vreme sam korisnik njihovih usluga , zadovoljan sam a ako se slučajno desi da se na tržištu pojavi nešto bolje istog momenta sam slobodan da predjem .

Sa kojim mobilnim operaterom ste zadovoljni?
Ja koristim mts oko 15god,ali ozbiljno razmisljam da predjem u neku drugu mrezu. Razlog: sve losiji signal i uzasan internet,cesto se prekida veza,bas u dosta delova Srbije nema signala. Ako moze neka preporuka za mobilnog operatera

Ja eo imam yetel bio sam zadovoljan.. ali evo vec drugi put imam nekih 60 din dodatnih da platim kao van saobracaja neki smsovi… kontam da predjem u neku drugu i da ih iz napusavam.

Ja u mts-u ima Omorika paket,placam 1600din,neograniceni minuti i poruke,internet ne znam tacno koliko GB,ali je uzas.

Milovane, možeš pogledati na sajtu svakog operatera pokrivenost signalom.
Ja koristim Globaltel, koji koriste A1 mrežu i kod mene je signal mnogo lošiji od MTS-ovog. Ali ponuda mi je mnogo bolja od ostala tri operatera.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Sa kojim mobilnim operaterom ste zadovoljni?
Ja koristim mts oko 15god,ali ozbiljno razmisljam da predjem u neku drugu mrezu. Razlog: sve losiji signal i uzasan internet,cesto se prekida veza,bas u dosta delova Srbije nema signala. Ako moze neka preporuka za mobilnog operatera
Jel si siguran da je to do mreze a ne mozda do tvog telefona, i ja isto imam tu omoriku, daleko od toga da ih hvalim ili branim, nego ja nisam imao nikad problema sa 4G internetom (uvek radi odlicno i bez zastoja) i sa telefoniranjem nisam ima nikad nekih prekida veze ili nesto

Milovane problem ti je u kartici, mnogi se žale, provajder kaže da se kartica kroz vreme sprži pa to stvara probleme.Rešenje je zamena stare za novu, dobićeš isti broj a plaća se valjda oko 300 dindži.

Globaltel , free Pejd 900 din , neograničeni razgovori ka svim mrežama......
Ono što ih čini različitim od drugih operatera je što NE POSTOJI UGOVORNA OBAVEZA . Onog momenta kad vam se učini da neko nudi nešto bolje SLOBODNI ste da odete . . .
Inače mislim da su ti ugovori gde vas vezuju 2 god za nešto velika prevara .

Ja isto koristim taj od 900 dinara, neograničeni pozivi i minuti, 2GB interneta i plus 200GB interneta ako se prenese broj. Problem je slabiji signal od MTS-a kod mene

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Jel si siguran da je to do mreze a ne mozda do tvog telefona, i ja isto imam tu omoriku, daleko od toga da ih hvalim ili branim, nego ja nisam imao nikad problema sa 4G internetom (uvek radi odlicno i bez zastoja) i sa telefoniranjem nisam ima nikad nekih prekida veze ili nesto
Pa nas je devetoro,moja porodica i burazerova,svi se zale i imamo problem u komunikaciji.vrv, da nije svaki operater isti,u nekom mestu jaci signal ima Vip,negde mts itd.

Matic ima pravo, treba pokusati zamenom kartice, cak mislim da je sad kartica besplatna...
Mts koristim, isti paket kao kod tebe Milovane i nisam zadovoljan.
Ne menjam mrezu jer znam da ni drugi operateri nisu bolji, cak mozda i gori...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh