Mobilni telefoni

Pa probaj taj ali odmah uzmi i drugi takav kao sa slike
b75083fe8ba67099bc8d8ce63263e296.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ovaj sa dva muska neznam kako bi mob preposnao samo mikrofon a na ovom imas to posebno dzek pa taj tvoj kabal ubodes u taj nastavak. Sitne pare a da ne gubis na vremenu uzmi oba i na jednom ce raditi sigurno

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Juce sam postao "pinosni" vlasnik neki Xiaomi Redmi Note 10s tako neka oznaka.
Sad bas da vidim koliko ce izdrzati
Samsung A70 sluzi 3 pune godine i sad se desi da stavim na punjac on ocita punjenje ali ne napuni.

Ja nosim A70 isto 3 god. strika za sve pare ali me kopka da ga zamenim za Pocco F3 mnogo mocan telefon.. sve gledam dal ce nesto da mu fali pa da iskoristim i zamenim ga ovako me zao odlicno radi

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Zena je lane kupila A71, ja sam isto hteo nov sad A71 ili tipa A72 ako je ozasao al ovaj Redmi mi izasao kao ponuda koja se ne odbija. Sad videcu dokle ce.

Dobri si i oni redmi note 10s ti je extra telefon,nema da baguje uopste ima ga moj drug i prezadovoljan je.. a sto se tice A72 mislim da ga ima i tu je 50000din 128ram

I on je isto dobar serija X ali F je iznad njega gledao sam oba i mnogo mi se svidjaju

Jesenas sam kupio Šaomi 10 pro i nisam nikako zadovoljan. Dešava se da zapucava, jednom dnevno, ili jednom u dva ili tri dana. Nije uopšte opterećen sa aplikacijama ili nečim drugim. Moraću ga reklamirati. Pre toga sam imao Samsung J5 i za 4 godine nije ni jednom zakucao.

Mene J7 služi od 2017.Sada je počela baterija da izdaje, ne može da izdrži ceo dan ako čačkam telefon, moram da dopunjavam.Ne menjam ga dok ne cikne skroz baterija a zamena će opet biti Samsung.

Pisao sam da imam problem sa Poco X3, da mi prekida tokom telefonskog razgovora, onako kao da iz svake ne čujem po slog. Problem je do mreže (Telekom), kupio sam drugu karticu (Telenor) pa kad tako prilikom razgovora preko Telekoma počne da zeza, ja zamolim sagovornika da me nazove (ili ja njega) na Telenor broj, i na Telenor mreži sve bude ok. Tako da mi je logično da nije do aparata. ALI, dok sam imao Samsunga to mi se nikad nije dešavalo.

Ja sam sa 6s presao na a41, dobar telefon ali ne dovoljan za mene. Izadjem iz instagrama i udjem recimo na olx, kada hocu da se vratim ponovo ucitava aplikaciju. Dok recimo kod sestice su i neke mnogo zahtjevnije aplikacije ostale upaljene. Kamera iako ima 48mp je losa, kada je dobro svjetlo i vise je nego solidna ali u tamnim prostorijama kao nokia 3310. Od samsunga sam probao a seriju i j seriju, i nisam nesto odusevljen. Kada ovaj odradi svoje probacu kratko neki samsung s serije, ako bude isti kao i ovi jabukica se vraca. S serija je sami vrh samsunga pa mislim da bi trebala biti skoro ista kao jabukica iste generacije.
Vecina ljudi nije za iphone, ali oni ih nisu ni probali. Mnoogo je bolje optimizovan od samsunga, nema ne potrebnih nabacanih aplikacija. Kod ovog a41 ne znam za sta je pola aplikacija.

Ćerka ima A41, sin A72, šta im sve rade i nema problema.Ako mi trebaju neka lepa slika ili snimak uzmem jedan od njihovih telefona i odradim posao.Takođe razmišljam o S seriji i trenutno mi zapao za oko S21, kupovinu kako sam i napisao odlažem dok J7 ne cikne skroz na skroz.

Moji klinci moj A70 kad dohvate pogotovo ovaaj mladji ispusti ga cas niti imam zastitu nista on ga lupa od poda ja gledam i nista mu ne fali..dok sam stavljao staklo ono zastitno kvrcne cas i kazem ma ko te sisa ne stavljam nista pa sta mu bog da

Moj telefon deca nisu nikada dirala niti sam im dozvoljavao.Nemam ništa pametno u telefonu što se tiče Vibera a na to se prvo zalepe pa sam po tom pitanju bezbedan.

I ja sam pre ovog imao J7, bio sam prezadovoljan, nikad nije zabo za 3 god.
Baterija prvu godinu drzala po 3 dana a ako se ne bi njakao lako je mogla i vise.
Na kraju je poceo da stopa i baterija nije mogla dan sastaviti zato sam ga menjao.
Kod S serije prvo proverite da li ce vas baterija zadovoljiti.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh