Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo, sad sam malo proguglao taj "ghost touch" i našao klip gde je isto kao i kod mene. Znači isto ovako radi i moj telefon:To ti je standard problem kod Poco sindrom "ghost touch".
Ako se pojavljuje dok duže vreme koristiš telefon,tj konstantno aktivan ekran onda je problem temperatura i hardverski je.
Ako se dešava bez obzira na intenzitet korišćenja onda može da bude i softver, ali to niko sigurno ne tvrdi.Bila je priča da se Poco launher menja Microsoft launcherom, ali pitanje je koliko je uspešno.
Otvori ga,i proveri kontakte i izduvaj od prašine.Ako nakon i toga radi isto onda nov ekran.Koji ćeš naravno da uzmeš na Aliju jer svi servisi kupuju kod njih pa preprodaju.A nije nikakva nauka da se zameni.
Na Poco X3 nema dugmeta sa leve strane, na toj strani je samo mesto za sim kartice.Дукеј, у априлу 4 године рада са ми-9. Оригинална батерија. Проблем је правило дугме са леве стране (персонални помоћник). Може се физички искључити у подешавањима. 99% сам сигуран да оно прави проблем. Пробати искључити у подешавањима па тек онда тражите нови телефон.