Mobilni telefoni

Ok, sutra ću kupiti još jednu karticu (Vip ili Telenor), ubaciti u telefon pa pratiti šta se dešava. Kad počne da secka, zamoliću sagovornika da razgovor nastavim sa drugog broja pa će sve biti jasno.

Hvala svima na pomoći! :ppozdrav:
Telenor sa vipom samo muke bar kod mene.

Pogledaj mi 11 lite 5g ili f3 ali pitaj danera on meni se cini ima f3 on dosta prati oko mobilnih

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ma to je u principu identican mob, nego miui najnoviji izasao za k40 a nije jos bio za poco , a isti firmware ide u oba pa sam flesovao od k40.
I radi super.

Sent from my M2012K11AC using Tapatalk

Poštovani,potrebna mi je pomoć odn. savet.
Otkazala mi je baterija na mom Zen fonu (kupljenom 2007 u junu) pa bih ,dok mi deca ne donesu novu original bateriju u maju ,kupio neki telefon .
Jedan trgovac mi je preporučio VIVO Y70 8/128 GB Oxygen Blue, za 25000 din ,nov sa 2 godine garancije.Ima li neko od Vas stručno mišljenje?
Ili neki drugi predlog?

Kolege, treba mi pomoc oko nabavke trrs kabla 3.5 mm. Kupio sam mikrofone za snimanje radi poboljsanja tona ali ne mogu da ih prikljucim na telefon, dobio sam samo kabl za kameru ili kamkoder.

Imas gomile prodavnica audio opreme i tih kablova.Audio pro, kanibal, mozda ima mikroprinc, netiks, avmarket...

Nazad
Vrh