Mobilni telefoni

Imas gomile prodavnica audio opreme i tih kablova.Audio pro, kanibal, mozda ima mikroprinc, netiks, avmarket...
Gledao sam kod njih ali mi nije jasno da li odgovara obican kabl ili mora da pise to trrs?Nisam nasao ni jedan kao
IMG-20220403-143853.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da mora da pise trrs veci ce ti problem biti bananice koje nekada prave problem kada se konktuju na razlicite uredjaje.Za debljinu nije problem vec duzina istih i ovi prstenovi sa gumicama. Za bg nije problem ima radnji odes i probas na licu mesta, jedino u nekoj radni koja prodaje it ili audio opremu da ti daju neki da probas kako pasuje.

Tu mi malo nije jasno,taj na slici desni dzek ti je za slisalice sa mikrofonom a levi dzek ti je za slusalice bez mikrofona

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa u tome i jeste stvar, mora da bude baš ovakav da bi sve radilo kako treba...Mora biti muško -muški...

A sto nebi radilo sa tim? Ovaj ti trrs i uzmes obican kabal trs sa dva muska i ubodes i imas jedna strana trrs a druga trs. To ti dodje na isto kao tvoj kabal
5efc782db1dea099af849d8327e3cae5.jpg

Mora u mobilni da ide trrs izlaz sa 3 žljeba da bi radilo, svi trs imaju po dva...
Cek,nesto ne kapiram ili ja ili ti. Ti hoces eksterni mikrofon da spojis na telefon jel? A dzek na mikrofonu ti trs i kad ga ubodes telefon ti ne prepoznaje mikrofon nego kao slusalice. Taj spliter bi trebao da imas u svakoj radnji kompjutera trazi samo da ima dva zenska a izlaz jedan muski sa tri zljeba. To ti je 300 din

Cek,nesto ne kapiram ili ja ili ti. Ti hoces eksterni mikrofon da spojis na telefon jel? A dzek na mikrofonu ti trs i kad ga ubodes telefon ti ne prepoznaje mikrofon nego kao slusalice. Taj spliter bi trebao da imas u svakoj radnji kompjutera trazi samo da ima dva zenska a izlaz jedan muski sa tri zljeba. To ti je 300 din

Da nisi slučajno pogledao sliku kako treba da izgleda kabal koju sam postavio desetak postova iznad?

A sto nebi radilo sa tim? Ovaj ti trrs i uzmes obican kabal trs sa dva muska i ubodes i imas jedna strana trrs a druga trs. To ti dodje na isto kao tvoj kabal
5efc782db1dea099af849d8327e3cae5.jpg

Ovo bi u teoriji trebalo da radi, zapeo sam da bude jedan kabal ali je to izgleda nemoguće naći, mora sa ovakvim konektorom. Ovi iz Kanibala mogu verovatno da naprave po narudžbi, pitaću sutra...Hvala.

Ali po meni tebi treba da imas dva zenska i jedan muski trrs, na ta dva zenska imas jedan za slusalice a jedan za mic i ubodes u mic i taj nastavak u telefon i radice

Nazad
Vrh