Mobilni telefoni

Pre neki dan mi je kisa ( i moja glupost ) unistila mobilni .

Dobio sam ga ( za 1.800 din ) svojevremeno u VIP-u uz ugovornu obavezu , nije bio nesto narocito ( SHAOMI ) ali ni ja nisam zahtevan korisnik .

Razmisljao sam i o polovnom ali se slabo razumem u materiju i zbog straha da ne natrcim na neki lom misljenja sam da ipak uzmem nov .

Sta mi ( koji model ) preporucujete do 150 evra ?

Kako da na Xiaomi telefonu (Poco X3) snimim telefonski razgovor? Znači neko me nazove i ja pre nego što se javim da uključim snimanje tog razgovora?

Ja koristim Cube ACR aplikaciju već godinu dana. Sve radi kako treba.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Kad zvoni nemoj odmah da stiskas da se javis ali pogledaj sta pise(sta imas od opcija) a tamo imas to

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sad sam video da ima i opcija snimanja tek kad se javim, i pozivaocu se javi da se razgovor snima. To mi nije problem, svakako sam pitao čoveka da li mu smeta da uključim snimanje jer sam trebao da zapišem neke podatke a nisam bio blizu papira i olovke, ovako posle preslušam razgovor i pribeležim šta mi treba.

Hvala svima na pomoći!

Da li neko ko ima Xiaomi Poco X3 ima problem da mu secka ton kad razgovara telefonom? Znači sagovornika čujem isprekidano. Isto je i kad uključim spikerfon. Ton sa multimedije (YouTube i sl.) se čuje normalno, bez seckanja.

Ne, MTS.
Pre je sa istog mesta (soba) dobro radio. Isprobao sam na istom mestu neku staru Nokiu da bih utvrdio čiji je telefon problem, moj ili od sagovornika. U toj Nokii je Telenorova kartica, i nije bilo problema. Probaću sutra sa iste lokacije stari Samsung u kom je takođe MTS kartica pa bih time video da li je problem do mreže.

A da nije mozda do sagovornikovog telefona? Ima moj klinac pa mogu sutra da proverim

A da nije mozda do sagovornikovog telefona? Ima moj klinac pa mogu sutra da proverim

Nije do sagovornikovog telefona. Kad je u toku razgovora počelo toliko da secka da je razumevanje postalo mučenje, onda sam sagovorniku rekao da prekinemo razgovor i da nastavim preko neke stare Nokie sa telenorovom karticom, i sa tom Nokiom je dalje sve bilo u redu. Znači da je kod sagovornika telefon ok. Pošto ta Nokia ima Telenorovu karticu, ostaje da sutra ponovimo eksperiment tako što ću uzeti neki drugi telefon ali sa MTS karticom kakvu imam i u Xiaomiju.

Ok, instalirao sam netmonitor. I šta sad dalje?

p.s. Ne sviđa mi se što sam morao da dozvolim da aplikacija može da poziva. Ne znam za čega služi to pozivanje, ali bojim se troškova...

Треба да буде укључен гпс, интернет и покренеш тест. Покаже ти колико има антена, колико су удаљене од тебе и квалитет сигнала. Мени је ова апликација помогла кад сам имао слаб интернет, неко од чланова ми је препоручио ову апликацију. После сам звао мтс и они су то решили.

A jel to ti se desilo samo jednom ili non stop se desava sa ovim telefonom?

Nazad
Vrh